Motto: „Coming together is a beginning, staying together is progress, and working together is success."
                                                                                                                                                                                  Henry Ford


vedoucí oddělení vnějších vztahů, zástupce ředitele

Vzdělání
Právnická fakulta Masarykovy univerzity, obor Veřejná správa5 doklad

Co dělám na RHK Brno      
Mezi mé hlavní činnosti patří příprava a realizace společných přeshraničních projektů a akcí s tuzemskými a zahraničními partnerskými organizacemi, koordinace a zajišťování obchodních misí a kooperačních setkání včetně platformy Kontakt-Kontrakt, zajištění prvního kontaktu pro podnikatele a firmy ve spojení s orientací v systému podpory exportu, exportní poradenství, pomoc při sestavení a realizaci ročního exportního plánu, konzultace s firmami v oblasti mezinárodního marketingu, programů proexportní podpory MSP, možností navázání spolupráce s potenciálními zahraničními partnery a získávání informací v zahraničí. Dále se podílím na aktivitách v rámci Centra mezinárodního obchodu, sítě Enterprise Europe Network a rozvíjení vztahů s obchodními komorami, svazy a institucemi podporujícími podnikání v cizině. Můžete se mnou rovněž diskutovat plán činnosti oddělení, rád uvítám Váš názor a zpětnou vazbu, o které teritorium a o jaké akce a služby máte zájem.

Kontakt
tel: 532 194 918
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size