Hrdá RHK Brno, 30.4.2015

RHK Brno
www.rhkbrno.cz

Hrdá RHK Brno

Hezké ráno celé rodině Hrdé RHK Brno!

Zkušenější z nás si pamatují, že KDYSI zaznívaly 30. dubna toliko dva pokyny: a) Zítra s mávátky do průvodu nebo b) do práce! Větší gravitační sílu mělo a), daly se koupit banány.  

Opět se v krátkosti vracím k naší soutěži. Láhev vína v tomto posledním aprílovém týdnu získal pan Vit Martinek - foto zde - jeho firma SiWeb.cz dodává webové prezentace programované na míru klienta a pomůže  se SEO optimalizací i Vašeho webu. A z toho také vychází naše další otázka, láhev nádherně harmonického vína Ryzlinku vlašského získá 30. z Vás, kdo ohodnotí naše webové stránky.

Líbí se Vám web RHK Brno?              ANO          NE

Novinkou tohoto týdne z našeho úřadu je možnost komunikace s námi přes chat, který jsme zprovoznili na našich webových stránkách. Už se těšíme na Vaše názory, náměty a připominky. Jelikož se blíží měsíc květen, rádi bychom Vás pozvali na připravované akce realizované v tomto období. Zároveň bychom Vás chtěli upozornit, že bylo zahájeno hlasování v již tradiční a oblíbené soutěži TOP MSP 2015.

Dnes je v rámci představení na řadě šéf našeho zahraničního odd. kolega Mgr. Oto Hrdlička. Když hraje fotbal, hraje beka, na komoře je ovšem typickým levým křídlem ze starých časů: lehce extravagantní, efektní, efektivní, rychlý a produktivní. Paráda! Pro více informací neváhejte kliknout zde.

Přeji Vám příjemné a poklidné počtení a ještě příjemnější a poklidnější prodloužený víkend. Zároveň si dovoluji upozornit, že v příštím zkráceném týdnu Váš zpravodaj nevyjde, tzn., že si od nás trochu odpočinete.

Váš

Čenda Absolon

RHK Brno
Výhled na květen
Poslední dubnový den si Vás dovolujeme pozvat na akce připravované na měsíc květen. Neváhejte a přihlašte sebe či své zaměstnance.
Číst více
RHK Brno
Za kontakty do Bretaně
Máte možnost vyrazit s primátorem města Brna Petrem Vokřálem na setkání do Rennes. Pro podnikatele jsou připravena jednání s místní podnikatelskou veřejností.
Číst více
RHK Brno
Aktuální poptávky
Hledáte nové obchodní kontakty? Zahraniční firmy hledají např. výrobce přesně obráběných komponent.
Číst více
RHK Brno
TOP MSP 2015 - hlasujte 
Vyberte mezi nominovanými firmami své favority. Hlasování právě začíná.
Číst více
RHK Brno
Víte o nich dost?
Chcete obchodovat s neznámou firmou? Bojíte se o své peníze či zboží? Neváhejte a nechte si obchodního partnera prověřit u nás.
Číst více
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size