Hrdá RHK Brno: 59 nejlepších

RHK Brno
www.rhkbrno.cz
Hrdá RHK Brno
Hezké ráno rodině Hrdé RHK Brno,

jsme tu opět s Vámi, tentokrát se budeme věnovat mimo jiné nejlepším firmám v soutěži TOP MSP.

Nejdříve však k naší minisoutěži. Vstupenky na představení Mein Švejk v divadle Husa na provázku získal pan Petr Dostál, který působí v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci - foto zde. Na bezpečnost v práci je zaměřena i naše další otázka. Výhru v podobě láhve Rulandského šedého, vína s pomerančovými podtóny, vyhraje 29. z Vás, kdo odpoví správně na níže položenou otázku.

Jak se nazývá úřad zabývající se bezpečností práce:
Úřad pro bezpečnost Státní úřad inspekce práce
 
Jak jsem již vzpomněl v úvodu, dnes se dostáváme k firmám, které mají ambice být nejlepšími, to je k těm, které jsou zapojeny do soutěže TOP MSP. Právě bylo ukončeno první kolo hlasování, z něhož vzešlo 59 firem, které postupují do kola dalšího, jejich seznam naleznete zde. Dále bych rád připomněl možnost on-line komunikace s námi, využijte „Skype s ředitelem" každé úterý 8:00 - 9:00, on-line chat a informujte nás o legislativních problémech, které zatěžují Vaše podnikání, budeme je posílat i s naším komentářem na relevantní místa, jsme Vaše komora!

28.5 se uskutečnil Sněm HK ČR za účasti zástupců RHK Brno, informace ze sněmu naleznete zde.
Dále Vás zvu na setkání s legendou česko-amerického kšeftu generálním honorárním konzulem ČR v Atlantě Georgem Novakem, které se uskuteční 2. 6. na RHK Brno, více zde.
I v tomto týdnu jsem si vyhradil prostor pro představení jednoho z členů našeho týmu. Je jím první člověk, kterého spatříte při příchodu na úřad RHK Brno, pan Jaroslav Křápek -"Mr. Czech Point". Jarda je muž, který mluví, jen když je třeba, jeho atributy jsou klid, rozvaha a britská uměřenost, čtěte zde.
S přáním příjemného víkendu věnovaného nejen Vašim dětem.
Váš
Čenda Absolon
RHK Brno
Optimální využívání financí
Praktický seminář o tom, jak nejlépe využít aktuální znění zákonů ve svůj prospěch, jak získat profit pro firmu poskytnutím výhod zaměstnancům a také, jak snížit náklady.
Číst více
RHK Brno
Aktuální poptávky
Hledáte nové obchodní kontakty? Firmy hledají např. dodavatele hliníkových odlitků litých pod tlakem.
Číst více
RHK Brno
Podnikáme bez hranic
Hledáte nabídky a poptávky? Chcete si vybrat a vychovat nového zaměstnance? Navštivte portál k tomu určený.
Číst více
RHK Brno
Problémy v Německu?
Řešíte problémy s dodavateli či odběrateli v Německu? Využijte služeb německé právničky hovořící česky. Pro členy úvodní konzultace zdarma.
Číst více


Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno

Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size