Hrdá RHK Brno: Tento týden s kruhy pod očima!

RHK Brno
www.rhkbrno.cz
Hrdá RHK Brno
Hezké ráno rodině Hrdé RHK Brno, jsme znaveni, máme za sebou avizovanou konferenci, dopsali jsme další kapitolu, bylo to hodně, hodně náročné, více info ZDE, před námi je další příběh v podobě filmového představení, pozor jedná se o českou premiéru, po projekci bude bašta a nějaký ten pohárek, budeme síťovat, mluvit o kšeftu, víno opět nikdo nevyhrál a opět chyběla jediná správná odpověď, co se to děje, podaří se nám vyburcovat dostatečný počet hlasujících v následující soutěži, systém pro administraci projektů v tomto období se jmenuje: eAccount /Benefit7+ /MS2014+ (vyhrává 19. hlasující), mrkněte na našich webovkách na společný marketing s naší Flintou a na produkt důkladných rešerší Vašich potenciálních partnerů, na závěr ještě v krátkosti představím další kolegyni, brilantní analytickou projektovou manažerku Ing. Petru Martinkovou, bude mít miminko, zůstaňte na příjmu, jedeme a jsme silní, s úctou a přáním poklidných víkendových dnů, Váš Čenda Absolon. STOP!
RHK Brno
Pozvánka na premiéru
Zveme Vás na premiéru výtečného filmu s možnosti osobních jednání s ostatními účastníky (seznam registrovaných) po ukončení projekce.
Číst více
RHK Brno
Setkání nejen nových členů
Především pro naše nové členy, ale nejen pro ně, jsme připravili neformální setkání. Přijďte prezentovat svoji firmu a získat informace o ostatních účastnících.
Číst více
RHK Brno
Nové poptávky
Hledáte nové obchodní kontakty? Firmy hledají např. dodavatele ventilů, čerpadel, hladinoměrů a výměníků tepla.
Číst více

 

 

 

RHK Brno
Bojíte se EET?
HK ČR uskutečnila průzkum mezi českými podnikateli na téma elektronické evidence tržeb. Respondenti ji neodmítli, ale mají k její realizaci výhrady.
Číst více

Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size