RHK Brno
www.rhkbrno.cz
Hrdá RHK Brno
Hezké ráno rodině hrdé RHK Brno, příští týden se nebude země točit kolem své vlastní osy, ale kolem ozubeného kolečka, ocitneme se v hájemství mezinárodního strojírenského veletrhu, mým úkolem je provést Vás tímto děním tak, aby i Vaše aktivity zapadly do jeho dokonalého soukolí, pozor RHK se svými akcemi netradičně startuje již v pondělí, a to prvním dnem akce  Kontakt-Kontrakt (pavilon A2, stánek 007), kdy proběhne více než 800 předem připravených schůzek, pokračujeme v úterý, kdy celá akce finišuje, také ve středu máme pro strojaře, a nejen pro ně připraven luxusní program, jedná se o setkání firem s jihomoravským hejtmanem, tématem  je současný stav a perspektiva strojírenství na jižní Moravě, my bychom na tomto setkání rádi zaktivovali firmy, které mají zájem o členství v námi připravovaném strojírenském klastru s přesahem do oblasti informačních technologií, ve čtvrtek Vás mohu pozvat na konferenci k sociálním sítím a samozřejmě i na další vzdělávací akce realizované v tomto období, v pátek se můžete těšit na další číslo našeho zpravodaje, v němž naleznete informace i fotografie z akcí, v tomto týdnu konečně našla svého majitele lahev vína, stal se jím finanční poradce a konzultant pan Jaromír Dvořák, i v takto nabitém týdnu Vám představím jednoho člena týmu, je jím Ing. Jiří Šafránek, konzultant, který rozhodně není skoupý na slovo, abychom zůstali věrni tradici, přidávám ještě soutěžní otázku (tentokrát vyhrává 11. správná odpověď), kolikátý ročník MSV letos probíhá 47 / 57 / 67, přeji příjemně strávený odpočinkový víkend a těším se na osobní setkání v průběhu příštího týdne, koukejte, tahle všichni budeme příští týden běhat z pavilonu do pavilonu https://www.youtube.com/watch?v=Wq4tyDRhU_4,  STOP!.
Váš
Čenda Absolon
RHK Brno
Nová jedenáctka
Představenstvo na svém zasedání přijalo 11 nových členů. Seznamte se.
Číst více
RHK Brno
Poptávky
Hledáte nové obchodní kontakty? Firmy hledají např. kovových svařovaných podvozků, ocelových nádrží, třídících strojů...
Číst více
RHK Brno
Dostaveníčko s dotacemi  
Pořád posloucháte, na co budou v dotačních programech peníze, ale Vy tam své téma stále nevidíte? Ukážeme Vám způsob, jak o dotačních programech přemýšlet a jak tu svou cestu najít.
Číst více

 

 

 

 

 

 

S úctou a pozdravy
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size