Hrdá RHK Brno: V zajetí rytmu!

RHK Brno
www.rhkbrno.cz
Hrdá RHK Brno
Hezké ráno rodině hrdé RHK Brno, MSV 2015 je takřka za námi, v jeho rámci proběhla celá řada významných jednání vedení Hrdé RHK Brno i jejích členů, stěžejní akce Kontakt-Kontrakt přinesla více než 800 inspirativních schůzek, které v průběhu následujících měsíců budou pokračovat a jistě vyústí v zajímavé dohody, velký přínos především pro strojírenské firmy mělo jejich středeční setkání, my ovšem jedeme na adrenalinu dál, připravujeme 58. podnikatelské setkání na brněnské hvězdárně, jeho termín si zaznamenal do velikánského kalendáře i pan vicepremiér Andrej Babiš, budou zde oceněny firmy ze soutěže TOP MSP a zúčastní se i britské firmy (15. 10. 2015), koncert kytaristy, který se dokázal prosadit na newyorské jazzové scéně - Rudyho Linky (6. 11. 2015), setkání s výraznými borci Jimem Cusumanem a Tomášem Sedláčkem, kde můžete procvičit svoji angličtinu (10. 11. 2015), na realizaci připravovaných akcí se nám podařilo získat generálního partnera, je jím investiční skupina DRFG a.s., výborné víno nikdo nevyhrál, na další soutěž se můžete těšit v následujícím čísle, opět je mi ctí představit jednu členku našeho týmu, každý, kdo je z branže, ji zná, je to Jana „Koudy“ Šindelková, mluví rychle, chodí rychle, pracuje rychle a zpívala v Eurythmics, koukejte https://www.youtube.com/watch?v=qeMFqkcPYcg, jedeme dál, STOP! 
Zdraví Čenda Absolon
RHK Brno
O motivaci s legendou
Hledáte způsob jak motivovat sebe či své zaměstnance? Najděte inspiraci ve sportovním prostředí, o své zkušenosti se s Vámi podělí kauč Jaromíra Jágra, hokejový trenér a psycholog Marian Jelínek.
Číst více
RHK Brno
Poptávky
Hledáte nové obchodní kontakty? Firmy hledají např. dodavatele strojů pro zpracování oceli a hliníku...
Číst více
RHK Brno
Podnikání v USA  
Láká Vás americký trh? Hledáte kontakty v USA? Nenechte si ujít výjimečný seminář o podnikání v USA!
Číst více

 

 

 

 

 

 

S úctou a pozdravy
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size