Hvězdy na dohled

RHK Brno
www.rhkbrno.cz
Hrdá RHK Brno
Hezké ráno rodině hrdé RHK Brno, jak  víte z našich předcházejících zpravodajů, den plný hvězd se blíží, hvězdné nebe se plně rozzáří 15. 10., náš tým navázal kontakt s vicepremiérem Andrejem Babišem, který se  těší na Vaše dotazy, ty můžete pokládat již nyní, využijte také možnosti kontaktního systému a vybírejte si partnery pro jednání ze 166  registrovaných osob, neváhejte, pokud jste se zatím nepřihlásili, učiňte tak a zaplňte poslední volná místa, je pro Vás připraven hvězdný program, zajímavá doprovodná hudba
i výborné víno a pivo, v neposlední řadě si účastníci tohoto setkání mohou na místě rezervovat lístky se slevou na náš super ples, který proběhne 8. ledna, v minulém čísle jsme ukončili představování členů týmu Hrdé RHK Brno, abychom na tuto pěknou tradici navázali, začneme s představováním členských firem, jako první jsme zvolili firmu našeho nepřehlédnutelného předsedy pana Miloše Škrdlíka, jedná se o největší brněnskou obchodní síť maloprodejen především s potravinami Maloobchodní síť BRNĚNKA, spol. s r.o.,  sledujte s jakým nasazením pracujeme, otestujte některou z našich akcí, nebudete litovat, STOP! 
Váš Čenda Absolon
RHK Brno
Stalo se
Na RHK se pořád něco děje, podívejte se na fotky z vinného sklípku, 13 vteřin slávy ředitele RHK v událostech z regionu či zajímavé video z Kontakt-Kontraktu.
Číst více
RHK Brno
Poptávky
Hledáte nové obchodní kontakty? Např. výrobce ocelových a hliníkových odlitků...
Číst více
RHK Brno
Digitalizace dokumentů  
Seminář Vás provede všemi kroky digitalizace dokumentů a naučí Vás, jak s již elektronickými dokumenty efektivně pracovat. Těšíme se 27. 10. na RHK Brno.
Číst více
RHK Brno
Německá právnička na RHK
Využijte opět možnosti konzultovat své problémy vyvstávající z podnikání či obchodování s německy mluvícími zeměmi.
Číst více
RHK Brno
Zveme Vás k jednání
Hledáte obchodní partnery v Turecku a nechce se Vám cestovat? Využijte možnosti jednání se zástupci firem, kteří přijeli do Prahy.
Číst více

 

 

 

 

 

 

S úctou a pozdravy
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size