V hlavě

RHK Brno
www.rhkbrno.cz
Hrdá RHK Brno

Hezké páteční ráno hrdé rodině RHK Brno, „existujeme v bizarní kombinaci emocí z doby kamenné, s náboženskou strukturou víry středověku a disponujeme technologiemi, které mají téměř božské vlastnosti“, napsal E. Wilson ve své skvělé knize On Human Nature, jistě se nám již stalo, že se nám v hlavě objevila myšlenka, která se úplně neslučuje s pravidly současné společnosti, případně touha po něčem, co se ani neodvažujeme vyslovit, přitom existuje cesta, jak tyto hluboké touhy poznat, pracovat s nimi  a využít je ke svému prospěchu, návod hledejme 10. listopadu na RHK Brno, tento den se můžeme mimo jiné seznámit s novou knihou polarizujícího ekonoma Tomáše Sedláčka a získat jeho autogram, hned navážeme soutěží, jak se jmenuje tato kniha Touha / Druhá derivace touhy / Rovnováha, vítěz získá dvě vstupenky na toto inspirativní posezení, závěrem představím další členskou firmu, tento týden se jedná o firmu našeho místopředsedy představenstva pana Miroslava Hoška, jednu z oceněných v letošní soutěži TOP MSP, prodejce aut značky Mercedes Benz - Hošek Motor a.s., to je pro tento týden vše, užijte si podzimní prázdniny na volnoběh, děkujeme Vám za přízeň a další vydání Hrdé RHK Brno můžete očekávat 6. listopadu.
Váš Čenda Absolon

RHK Brno
POMÁHÁME OBCHODU
Pro vývozce a dovozce zboží v rámci i mimo EU připravila RHK Brno několik školení. Seznamte  se s tématy.
Číst více
RHK Brno
Poptávky
Hledáte nové obchodní kontakty? Např. výrobce hliníkových rámů, dodavatele chemických látek pro zpracování dřeva...
Číst více
RHK Brno
Zelená úsporám
Až na 27 miliard si sáhnou domácnosti v rámci vyhlášené výzvy Nová zelená úsporám, která poběží kontinuálně až do roku 2021.
Číst více
RHK Brno
Kooperační burza
Dne 10. listopadu se v hotelu Bratislava v Bratislavě uskuteční Slovenská kooperační burza . Hledáte nové kontakty? Neváhejte a přihlaste se.
Číst více
RHK Brno
Psychologie v praxi
Přijďte se inspirovat! Na našem 2 denním kurzu si sami na sobě vyzkoušíte psychodiagnostiku, kterou jiné vzdělávací společnosti skutečně nenabízí.
Číst více

 

 

 

 

 

 

S úctou a pozdravy
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size