Byl to bizár!

RHK Brno
www.rhkbrno.cz
Hrdá RHK Brno

Hezké páteční ráno hrdé rodině RHK Brno, spolu s klesajícími teplotami venku se zvyšuje společenská aktivita lidí v prostorách vnitřních, letos pro Vás připravujeme originální společenskou událost, 1. podnikatelský retroples, který nás vrátí do doby, kdy vycestovat do zahraničí mohli jen vyvolení, největším kulinářským zážitkem byl vepřový řízek a fronty se stály na banány i toaletní papír, zkrátka, byl to bizár, zavzpomínejme ovšem společně při písničkách Marty Kubišové, Waldemara Matušky, The Plastic People a dalších, na kulturní  a módní scénu tehdejší doby, koukejte, nechme se strhnout a dorazme v dobovém kostýmu, iluze bude dokonalá, ještě se v rychlosti vrátím k soutěži z minulého čísla, vstupenky na diskusní setkání s Tomášem Sedláčkem a Jamesem Cusumanem získala paní Jana Saitlová z firmy AUDITOR, spol. s r.o., pokud jste se ještě nepřihlásili, neváhejte a učiňte tak ihned, závěrem zbývá představit další členskou firmu, zůstaneme u představenstva RHK Brno, jedná se opět o firmu místopředsedy představenstva pana Vladimíra Štěpána, SIEMENS, s.r.o., odštěpný závod Industrial Turbomachinery - jeden z největších elektrotechnických koncernů, STOP!
Váš Čenda Absolon

RHK Brno
Peníze na zaměstnance
Informujte se o připravovaných projektech úřadu práce pro programové období 2014 - 2020, získejte finance na pracovní místa pro své nové zaměstnance.
Číst více
RHK Brno
Poptávky
Hledáte nové obchodní kontakty? Např. dodavatele materiálů, které mohou být řezány laserem, dodavatele zařízení pro výrobu cukru...
Číst více
RHK Brno
Inovace pro byznys
Zajímá Vás téma digitálních inovací? Filip Dřímalka je člověkem chrlícím nápady a konkrétní typy  jak inovace hledat, zavádět a úspěšně realizovat. Workshop 23. listopadu.
Číst více
RHK Brno
Právní rámec podnikání v EU
Obecný rámec smluv, on-line podnikání, ochrana spotřebitele i další témata zaměřená na podnikání v EU budou diskutována na semináři 24. listopadu.
Číst více
RHK Brno
Německé právo
Opět k nám zavítá německá právnička, se kterou můžete konzultovat Vaše problémy s podnikáním v německy mluvících zemích.
Číst více

 

 

 

 

 

 

S úctou a pozdravy
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size