RHK Brno
www.rhkbrno.cz
Hrdá RHK Brno

Hezké páteční ráno hrdé rodině RHK Brno, zdravíme Vás z hospodářského centra jižní Moravy, centra strojírenství i informačních technologií, abychom Vám pomohli s kšeftem a propagací, připravili jsme právě pro firmy z těchto oborů obchodní výjezd do hospodářského centra amerického jihovýchodu - Atlanty, neváhejte, uzávěrka přihlášek se blíží, znovu se připomínáme s naším 1. podnikatelským retroplesem, bude výborná bašta a pití, zajímavá hudba a užijete si spoustu legrace, na závěr se vrátím k závažnějšímu tématu, máme krásně zrekonstruovanou budovu a v ní 3 volné kanceláře, pokud hledáte pro svoji firmu novou adresu, přijďte se podívat, rádi Vám vše ukážeme, postupně Vám budu abecedně představovat firmy členů našeho představenstva, viz níže, mějte s námi a kapelou, která nám bude hrát na plese  perfect day, STOP!
Váš Čenda Absolon

RHK Brno
Představujeme
Hotel International Brno, poskytovatele luxusního ubytování v centru Brna, jehož předseda představenstva a generální ředitel Radim Bartoněk je členem představenstva RHK Brno.
Číst více
RHK Brno
Dotační možnosti
Semináři 8. prosince podrobně seznámí žadatele s programy podpory v novém Operačním programu Podnikání a Inovace pro konkurenceschopnost.
Číst více
RHK Brno
Poptávky
Hledáte nové obchodní kontakty? Např. dodavatele křídel větrných elektráren vyrobených z plastů vyztužených skleněnými vlákny...
Číst více
RHK Brno
Polsko
Oddělení propagace obchodu a investic velvyslanectví Polské republiky v Praze zve zájemce o informace týkající se podnikání v Polsku na konzultační den 25. 11. 2015.
Číst více

 

RHK Brno
Mentální koučink 
Stejně tak, jako musí sportovec trénovat své tělo, k dosažení vrcholných výkonů je možné trénovat i mysl, na kterou často zapomínáme nejen ve sportu, ale i v jiných oblastech.
Číst více

 

 

 

 

 

 

S úctou a pozdravy
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size