Psssst.....překvapení

RHK Brno
www.rhkbrno.cz
Hrdá RHK Brno

Hezké páteční ráno hrdé rodině RHK Brno, tuto neděli zapálíme první svíčku na adventním věnci a odešleme dopisy Ježíškovi s vánočními přáními, my jeden dopis poslali, přáli jsme si, aby naše komora dále vzkvétala a rozrůstala se, vzhledem k tomu, jak jsme letos byli hodní a akční, věříme, že se nám přání splní, nebojte, několik dárků jsme si připravili i pro Vás, ale zatím psssst…překvapení, věříme, že se Vám dárky budou líbit, potěší Vás, ale především Vám pomohou ve Vašem podnikání, snažíme se vybírat pečlivě, avšak zatím nepředbíhejme, ještě musíme zvládnout všechen ten předvánoční shon, a proto Vám dopřejeme chvíli klidu, další číslo zpravodaje můžete očekávat 18. prosince, Lukáš 21,34, vzhůru k adventu, Váš Čenda, STOP!

RHK Brno
Představujeme
Tento týden se dostáváme k dalšímu členovi představenstva RHK Brno JUDr. Vladimíru Bulinskému z firmy Advokátní kancelář Bulinský, Vávra & Partners, advokátní kancelář, s.r.o.
Číst více
RHK Brno
Lidské zdroje
Zejména na zaměstnavatele je zaměřená konference 10. prosince, která zástupce firem seznámí  s příklady dobré praxe z oblasti rozvoje a řízení lidských zdrojů.
Číst více
RHK Brno
Poptávky
Hledáte nové obchodní kontakty? Podívejte se, firmy hledají např. dodavatele zařízení pro recyklaci olověných baterií...
Číst více
RHK Brno
Úspěšná prezentace
Za podpory RHK Brno proběhla úspěšná prezentace začínající firmy FerretApps s.r.o na lichtenštejnském investičním veletrhu LIM. 
Číst více

 

RHK Brno
Kreativní voucher 
Až 100.000 Kč může získat malá střední firma z jihomoravského kraje, která chce zlepšit svoji prezentaci. Hlásit se mohou i kreativci splňující podmínky projektu.
Číst více

 

 

 

 

 

 

S úctou a pozdravy
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size