Hezké páteční ráno rodině hrdé RHK Brno,
blíží se konec roku 2015, roku, který snad splnil naše očekávání, ale  i dozajista vyvolal zklamání z překotného dění kolem nás. Jistě si uvědomujeme, že nic na tomto světě není samozřejmé a je třeba dnes ještě více důraznit význam tradičních a trvalých hodnot, které jsou pro náš prostor zásadní.
 
Jsou před námi Vánoce, a tedy doba vhodná k vnitřnímu zklidnění, usebrání se a k úvahám o pravé podstatě a skutečném smyslu a významu Vánoc: Jan (8, 12).
 
Před námi je rok 2016, přejme si všichni, aby kolem nás vládla tolerance, úcta, pokora a vzájemné porozumění, protože pouze v takovéto atmosféře budeme mít dostatek soustředění na konstanty našeho bytí, tedy rodinu, tvůrčí práci a přátele.
 
Přejeme Vám krom jiného příjemné, pomalé a požehnané svátky vánoční a do roku 2016 pak pevné zdraví, dostatek energie, stále štěstí a úspěchy na všech úrovních.
 
Za celý náš tým s úctou
Čenda Absolon 
P.S. Naše Lucka disponuje naprosto neuvěřitelným a unikátním receptem na vylepšení vizáže a linie, z důvodu jeho jedinečnosti jej nelze zaslat elektronicky. Hodláte-li tento recept využít, zavolejte Lucce na 532 194 911. A jelikož jsme dlouho nesoutěžili, vězte, že 18. volající vyhrává dvě vstupenky na ples v hodnotě 1.998,-Kč.
Přejeme Vám radostné Vánoce a šťastný nový rok 2016
Nenechte si ujít
Nadělte svým blízkým pod stromeček nezapomenutelný zážitek, kupte jim vstupenky na náš 1. podnikatelský retroples.
Chci zjistit více...
Ve středu byly zahájeny volby delegátů na Shromáždění delegátů RHK Brno, nezapomeňte vybrat své zástupce pro tuto významnou událost.
Chci zjistit více...
 
Facebook           

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size