RHK Brno
www.rhkbrno.cz
Hrdá RHK Brno

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

loňský rok byl překotný nejen z hlediska světového a celostátního dění, ale i v naší Regionální hospodářské komoře Brno. 

Komorové změny u nás však byly (a jsou) změnami nikoliv revolučními, ale evolučními  - doběhly projekty, došlo k mírné obměně v představenstvu a na pozici ředitele, inovovali jsme náš komunikační styl a formát podnikatelských setkání, připravujeme nové projekty, zakládáme strojírenský klastr, nově budou upraveny spodní prostory naší budovy, v horních prostorách budeme mít novou spolubydlící firmu a chystáme další zajímavosti. Pevně věřím, že jsme tak učinili další významný krok vpřed tak, jak se na naši hrdou komoru sluší a patří.

Kolegové,
přeji nám všem, a to nejen v roce letošním, velké úspěchy v podnikání, bez kterého se naše země neobejde, štěstí a pohodu ve firmách a v rodinách 
a - a to hlavně - dostatek komodity, která jako jediná není na trhu – pevné zdraví. Přeji vše dobré, ať se daří!

 Váš

 Miloš Škrdlík

RHK Brno
Nestihli jste se přihlásit na dnešní retroples? Nevadí, ještě máme pár volných míst, zavolejte (532 194 911), domluvíme se na podrobnostech.
Číst více
RHK Brno
Volby delegátů na Shromáždění delegátů RHK Brno jsou v plném proudu, rozdejte hlasy svým favoritům. Ztratili jste přístupové údaje? Napište či zavolejte, zašleme Vám je znovu.
Volte zde
RHK Brno

Hledáte nové obchodní příležitosti? Podívejte se dále, firmy hledají např. dodavatele plastických nastavitelných vrubových kloubů.

Číst více

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S úctou a pozdravy
Ing. Miloš Škrdlík MSc., MBA
předseda představenstva
RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size