RHK Brno
www.rhkbrno.cz

 

Hrdá RHK Brno

Krásné ráno rodině hrdé RHK Brno, venku mrzne, ale naše nálada se k bodu mrazu zatím ani nepřiblížila, první prima akce letošního roku je za námi, před námi je Shromáždění delegátů, na němž bude schválen plán činnosti pro rok letošní, který bude zajisté obsahovat akce stejné, ne-li lepší, co jsme pro Vás připravili, zveřejníme příští týden, pokud chcete vyjádřit svůj názor k tomu, co by měla či mohla komora dělat, využijte  naše stránky či facebook, s napětím čekáme, zatím Vám nově můžeme nabídnout propagaci firmy v připravované výroční zprávě či časopise RHK Info (další novinky budou servírovány postupně v tomto zpravodaji, zůstávejte na příjmu), více o možnostech propagace ve spolupráci s RHK čtěte ZDE a abychom Vás ke sdělení Vašich názorů nějakým způsobem motivovali, věřte, že vybereme jednoho přispěvatele a ten získá lahev vynikajícího vína, myslíte, že současná zima je hrozná, může být i hůř koukejte, STOP! Váš Čenda Absolon

 

RHK Brno
Podniková kriminalita
Náš seminář 28. ledna Vás seznámí s různými formami této kriminality, opatřeními k prevenci a zmírnění následků těchto činů. 
Chybět nebude diskuse o možnostech řešení.
Číst více
RHK Brno
Konzultační den zaměřený na Jihoafrickou republiku a země subsaharské Afriky proběhne 18. 2. 2016.
Číst více
RHK Brno

Hledáte nové obchodní příležitosti? Podívejte se dále, v tomto týdnu jsme se zaměřili především na distributory zboží v rámci ČR.

Číst více

 

 

 

RHK Brno
V letošním roce čeká podnikatele revoluční změna v podobě kontrolního hlášení DPH, ale není to změna jediná, podívejte se.
Číst více

 

 

 

 

 

 

S úctou a pozdravy
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size