RHK Brno
www.rhkbrno.cz
 Hrdá RHK Brno
 
 
Hezké ráno rodině hrdé RHK Brno, nejen fotbal, ale i mnoho dalších zajímavých aktivit na nás čeká v pondělí 13. června v hotelu Barceló Brno Palace, dýchne na nás pravá španělská atmosféra, podíváme se na zápas ME ve fotbale ČR - Španělsko, který nám okomentuje nový trenér fotbalové Zbrojovky Brno, ochutnáme pravou španělskou paellu, pro ty, pro něž není fotbal prioritou, je připraven bohatý doprovodný program zaměřený na zdravý životní styl a aktivním sportovcům představíme mladý a avantgardní sport Headis, který budou moci nejen vyzkoušet, ale také si v něm zasoutěžit, zatím se můžete zapojit tak, že si tipnete výsledek utkání, ze správných tipů vylosujeme na místě jednoho výherce, neváhejte a registrujte se, už se na Vás těšíme, p.s. nezapomeňte, že příští pátek Budeme šlapat a rezervujte si termín 1. 6., na který chystáme další překvapení,vítězství naší členské firmy nad Spartou bylo nádherné, až dojemné,  STOP! Váš Čenda Absolon
RHK Brno
a jejich financování budou hlavním tématem diskusního setkání s místopředsedou vlády 
MVDr. Pavlem Bělobrádkem, Ph.D., které proběhne 10. 6. na RHK Brno.
Číst více
RHK Brno
pro zájemce o výlet na kolech, který proběhne 20. května 2016, záštitou nad akcí převzal pan předseda, počasí jsme objednali, překvapení je připraveno, stačí se přihlásit.
Přihláška zde
RHK Brno
Podívejte se, jaké akce připravujeme na podporu Vašeho exportu, je jich opravdu hodně, určitě si vyberete.
Číst více
RHK Brno
Hledáte nové obchodní kontakty? Firmy hledají např. dodavatele náhradních dílů pro automobilový průmysl...
Číst více

 

 

 

RHK Brno
Společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. nabízí ve spolupráci s firmou Rašino, a.s. členům Regionální Hospodářské Komory Brno zvýhodněné podmínky při nákupu nových vozů.
 
Číst více

 

S pozdravem
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size