RHK Brno
www.rhkbrno.cz
                                                                            Hrdá RHK Brno
 
Hezké ráno rodině hrdé RHK Brno, dnes spolu zabrousíme do světa internetu, fenoménu, který mění svět, a to nejen vbusinessu, potřeba změny dolehla i na nás, chtěli bychom především pro Vás, naše členy, vytvořit novou webovou prezentaci, kterou byste navštěvovali rádi, která by Vám poskytovala potřebné informace  a stala se obchodní i diskusní platformou mezi Vámi, pomozte nám vyplněním  krátkého dotazníku, 20. respondent opět získá lahev vína, abychom podpořili obchodní část, rozhodli jsme se na základě impulsu naší členské firmy bika - velkoobchod papírem, spol.sr.o.,evidovat nejen Vaše poptávky, ale i nabídky, které rádi zveřejníme  v tomto zpravodaji i na našich stránkách, chcete něco koupit či prodat,  kontaktujte nás, své názory můžete vyjádřit na facebooku, dejte nám like, získáte informace o našich akcích i aktuálním dění vždy jako první, STOP! Váš Čenda Absolon
RHK Brno
Je tu další z oblíbených podnikatelských setkání, nenechte se mýlit, není jen pro příznivce fotbalu, i pro ostatní účastníky je připraven lákavý program.
Přihláška ZDE
RHK Brno
Hlasujte pro 5 Vašich favoritů v soutěži TOP MSP 2016.
Hlasování končí za 9 dní, a to 29.5
Hlasujte zde
RHK Brno
Odpověď na mnoho zajímavých otázek týkajících se nejenom vzdělávání naleznete 1. 6., zastavte se alespoň na chvilku podívat, nebudete litovat.
Číst více
RHK Brno
Hledáte nové obchodní kontakty? Firmy hledají např. dodavatele výrobků pro stavební dokončovací práce...
Číst více

 

 

 

RHK Brno
kde je získat, jak je získat, jak je administrovat a dotáhnout do úspěšného konce, to jsou témata, která budou diskutována na semináři 24. 5. 2016.
 
Číst více

 

S pozdravem
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size