RHK Brno
www.rhkbrno.cz
                                                                Hrdá RHK Brno
 
Hezké ráno rodině hrdé RHK Brno, i když jsme v minulém zpravodaji ohlásili letní přestávku, považujeme za nutné informovat Vás o akcích připravovaných na měsíc září, vezměte své diáře a poznačte si data: 2. 9., 20. 9. a 14.10., jestli jste s naší prací spokojeni, je RHKB v anketě Brno TOP 100 STOP umístěna v sekci zájmová sdružení, STOP! Váš Čenda Absolon
RHK Brno
Ve spolupráci s hvězdárnou a planetáriem města Brna připravujeme zábavné odpoledne s programem pro celou rodinu.
Číst více
RHK Brno
aneb 61. podnikatelské setkání. Tentokrát se na Vás těšíme ve Slavkově. Krom diskuse s předsedou vlády ČR Bohuslavem Sobotkou Vás čeká vyhlášení výsledků soutěže TOP MSP 2016, turnaj v petaque a spousta zajímavých jednání.
 
 
Číst více 
RHK Brno
Chcete se stát exportním manažerem s potenciálem rozvíjet exportní kapacitu svých firem? Neváhejte a přihlaste se na připravovaný kurz.
Číst více
RHK Brno
Zaujala Vás některá z akcí?
Chcete s námi spolupracovat na její přípravě? Kontaktujte nás, rádi s Vámi vše probereme osobně. Kontaktní osoba: Petra Lapešová, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., 532 194 951
S pozdravem
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size