Vezmi svoji lásku ...
RHK Brno
                                                                         Hrdá RHK Brno
Hezké ráno rodině hrdé RHK Brno, dnes se dostáváme od práce k odpočinku, a to odpočinku aktivnímu, připravujeme druhý 1. podnikatelský retroples, tentokrát s názvem Lásky plný ples, 
stoly budou všechny jaksi souviset a brněnské kapely Meteor "z Prahy" a Sex Beatles budou hrát a provázkovští herci přidají svůj nejnovější recitál  "Padesátkrát o lásce" a polibky nad ránem budou a tanec a  zjištění, jak dobře jsem udělal, že jsem vzal svoji lásku do Divadla Na provázku, Brno je zčistajasna nejkrásnější město na světě -  inu, ples jako když ho vyšije, proto neváhejte, vezměte nejen svoji jednu lásku, klidně hned několik a své přátele též a rezervujte si místa za výhodnější cenu již nyní, ša-la-la-la-li, těšíme se, jsme víc než jen komora, jsme business club, STOP! Váš Čenda
RHK Brno
Připravujeme pro Vás celou řadu vzdělávacích akcí zaměřených na změny v legislativě, podívejte se, zda jste všechny stihli zaregistrovat. Určitě Vás zaujme téma elektronické evidence tržeb.
Číst více
RHK Brno
Čína Váš obchodní partner
Do Brna přicestují zástupci čínských firem, které mají zájem najít v ČR spolupracující subjekty, podívejte se, zda nehledají právě Vás.
Profily čínských firem
RHK Brno
s odborníkem, zprostředkujeme Vám za bezkonkurenčních podmínek odbornou konzultaci.
Podnobnější informace ZDE 
RHK Brno
Vyjděte vstříc novým zakázkám! Obchodní jednání při veletrhu subdodavatelů Elmia Subcontractor ve švédském Jönköpingu, 8.-9. 11. 2016.
Číst více
RHK Brno
Hledáte vhodný dárek pro své partnery ke konci roku, či kvalitní víno pro Váš firemní večírek? Využijte nabídky členské firmy RHK Brno. Toto víno můžete ochutnat i na našem plese.
Ceník vín
S pozdravem
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size