Přijďte hledat odpovědi!
RHK Brno
                                                                          Hrdá RHK Brno
Hezké ráno rodině hrdé RHK Brno, věříte, že Česká národní banka ukončí intervence vedoucí k oslabení koruny?, termíny se neustále posouvají a z dříve deklarovaného ukončení intervencí do konce roku 2016 se termín posunul až do druhé poloviny roku 2017, je to opravdu konečné datum?, pomáhají intervence exportérům nebo nám pouze zdražují dovolené a dovezené zboží?, nevytváří ČNB prostředí nahrávající spekulantům?, přijďte hledat odpovědi na tyto a další otázky spojené s měnovou politikou 22. listopadu na RHK Brno, diskutovat s Vámi bude vrchní ředitel ČNB Vojtěch Benda, věřte, že není jedinou zajímavou osobností, kterou můžete potkat na našich akcích, zůstávejte na příjmu, STOP! Váš Čenda
RHK Brno
Kupujete či prodáváte?
Chcete koupit či prodat firmu a nevíte jak na to? Zeptejte se pánů Davida Rusňáka, Ondřeje Sutka, Ivana Teleckého či Miroslava Svobody. Získáte odpovědi přímo z praxe.
Číst více
RHK Brno
Připomínáme, že je v plném proudu prodej lístků na náš Lásky plný ples, neváhejte a rezervujte si místa včas, hlavní sál bude brzy vyprodaný.
Číst více
RHK Brno
Nabízíme Vám možnost setkání s podnikateli z Chanty-Mansijského autonomního okruhu – Jugry, kteří v termínu 16. - 18. listopadu 2016 navštíví Jihomoravský kraj.
Číst více 
RHK Brno
Využijte stěny kanceláří, recepce nebo prodejen. S wallmarketingem mohou vyprávět historii vaší firmy a její filozofii nebo připomínat firemní cíle a motivovat zaměstnance.
Číst více
RHK Brno
Zahraniční firmy hledají nové kontakty. V tomto týdnu např. dodavatele či výrobce plechových dílů z pozinkované ocely ...
Číst více
S pozdravem
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size