Věnujte nám pozornost a soutěžte s námi!
RHK Brno
                                                                          Hrdá RHK Brno
Hezké ráno rodině hrdé RHK Brno, s blížícím se koncem roku polevuje Vaše pozornost, což nás velmi rmoutí, přitom pro Vás máme připravenu celou řadu spektakulárních akcí, viz např. včera, naše snaha vyvrcholí 9. 12.  Dnem otevřených dveří s názvem Podnikání je životní styl, kde se můžete dozvědět zajímavé novinky připravované agenturou CzechTrade, přijede sám generální ředitel pan Radomil Doležal, finančním nástrojům se bude ve své prezentaci věnovat šéf DRFG pan David Rusňák, budeme pasovat nové členy a poslední část bude patřit Vašim očím, Vašemu oděvu a Vašemu sezení v kanceláři v rámci skvělé show Očního studia Žejdl a Galardu, vše zakončíme neformálními rozhovory s výtečnou baštou a vínem, těšíme se, dnes si závěrem ještě zasoutěžíme o lahev vynikajícího vína, kterou získá 11. hlasující, kolikátý ročník plesu v příštím roce pořádáme: 1./ 2./ 3., P. S. zůstávejte na příjmu, budeme soutěžit i o vstupenky na tento úžasný ples , jsme víc než jen komora, jsme business club, STOP! Váš Čenda
RHK Brno
Hledáte kooperačního patrtnera v zahraničí? 
Využijte databází Evropské komise Partnership opportunities database a zveřejněte bezplatně svou nabídku či poptávku spolupráce!
Více než 600 partnerů sítě EEN z 50 zemí je připraveno najít zákazníka či dodavatele právě pro VÁS! Více informací: J. Martinková,
 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., 532 194 930
RHK Brno
Přijďte na přednáškovou a networkingovou akci pro představitele malých a středních podniků z Jihomoravského kraje, čerpejte zkušenosti z ČR i Velké Británie.
Číst více
RHK Brno
Pak je pro Vás jako na míru šitý seminář Zákon o zadávání veřejných zakázek - z pohledu dodavatele. Přijďte si v pondělí 21.11. 2016 poslechnout důležité informace platné dle zákona nově od 1.10.2016.
Číst více 
RHK Brno
Nezapomeňte si vyzvednout své autentizační k EET. Od 1. 11. již také můžete provoz zařízení s nainstalovaným certifikátem vyzkoušet.
Číst více
RHK Brno
Zahraniční firmy hledají nové kontakty. V tomto týdnu např. dodavatele vysokouhlíkové pásky 65H  ...
Číst více
Srdečné pozdravy
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size