Adventní čas
RHK Brno
                                                                         Hrdá RHK Brno
Hezké ráno rodině hrdé RHK Brno, dnes takřka ani slovo o kšeftu, pomalu se blíží advent, spolu s městem Brnem a naší členskou firmou SNIP & CO jsme pro Vás připravili lahůdku, zveme Vás na výstavu soch a betlémů Mistra Jiřího Netíka, který svými realizacemi navazuje na středověké mystiky, v jeho extrémně náročné a bolestivé tvorbě plné metafor, šifer a vzkazů je středobodem člověk se svými radostmi, pochybami, slabostmi, útrapami a svým mnohdy schizofrenním vztahem k Bohu, pohled na Mistrovy sochy, jež jsou  součástí sbírek i několika planetárních celebrit, Vám umožní se alespoň na chvíli zastavit a zapomenout na dnešní klipovitý svět, svět binárního kódu, přijďte, a to nejen na tuto výstavu,  rádi Vás uvidíme v předvánočním čase i u nás na komoře, a to např.  9. 12.na pasování nových členů, STOP! Váš Čenda
RHK Brno
Dovolujeme si připomenout, že 30.11. končí předprodej lístků za zvýhodněné ceny na náš podnikatelský retroples. Neváhejte a zajistěte si vstupenky, za chvíli bude vyprodáno. Poslechnete si písně z repertoáru Divadla na Provázku, skupinu Meteor a podíváte se na vystoupení iluzionisty Roberta Foxe.
Program
RHK Brno
Pracoviště budoucnosti
Jak bude vypadat výrobní prostředí v budoucnosti? Jak jej změní digitalizace a nástup nového typu výrobního procesu tzv. Průmyslu 4.0? Na tyto odpovědi Vám odpoví konference pořádaná RHK Brno ve spolupráci s INDUSTRY CLUSTER 4.0 dne 29. 11. 2016.
Číst více
RHK Brno
Přijďte 9. 12. na RHK Brno, dozvíte se mnoho zajímavého, navážete nové kontakty a na závěr společně posedíme u sklenky vynikajícího vína.
Číst více 
RHK Brno
Potřebujete podpořit Vaše start-upové nápady? Pomozte nám vyplněním přiloženého dotazníku s vybudováním playparku, který bude odpovídat Vašim potřebám.
Dotazník
RHK Brno
Zahraniční firmy hledají nové kontakty. V tomto týdnu např. dodavatele chytrých elektroměrů...
Číst více
S pozdravem
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size