Drobné radosti

 
Drobné radosti
Vážené dámy, vážení pánové,
 
dnes Vám přinášíme další drobnost z našich překvapení, které pro Vás pro letos chystáme, podařilo se nám odladit nový web naší části sítě Enterprise Europe Network, nezapomeňte se podívat, určitě při té příležitosti najdete nové kontakty či užitečné rady.
 
Drobnou radost od nás dostane paní Miluše Molíková z firmy Polygra,a.s., která v naší poslední soutěži získala baňku vynikajícího vína za Johna Steinbecka z minulého týdne.
 
Závěrem mám na Vás prosbu: Četl někdo z Vás Bohatství národů? Pokud ano, prosím o stručný názor. Kdo jej férově napíše, získá další baňku skvělého vína a jeho/její názor příští týden odcitujeme.
 
 
Čenda
Máme nový vzdělávací projekt, zapojte se!
B2B JEDNÁNÍ
Zapojte se do doprovodného programu 2. ročníku Veletrhu Věda Výzkum Inovace kooperační akci "Parthers4Innovation" s možností předem připravených schůzek.
VZDĚLÁVÁNÍ
Přijďte se na vše, co vás zajímá o cloudu, zeptat nezávislých specialistů i odborníků na cloudové služby.
NOVĚ
Představujeme Vám nový design webu naší části sítě Enterprise Europe Network. Nechte si poradit, najděte partnery, inovujte... 
EXPORT
Náměstek ministra zahraničních věcí ČR pan Martin Tlapa si Vás 28. února 2017 dovoluje pozvat na seminář, zaměřený na obchod s Ruskem.
 
SPOLUPRÁCE S UNIVERZITAMI
Přijďte si poslechnout, jaké možnosti spolupráce v oblasti nových technologií nabízí pro firmy centra VUT v Brně. Využijete jich? 
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size