Vydržte!

 
Vydržte!
Vážené dámy, Vážení pánové,
 
vydržte s námi ještě chvíli před dovolenou na příjmu!
 
Čeká nás několik vzdělávacích akcí, diskuse s hejtmanem Jihomoravského kraje JUDr. Bohumilem Šimkem a  Den pro rodinu v brněnské ZOO, který je vlastně takovou přípravou na vytoužený letní odpočinek. Po prázdninách se můžete těšit na podnikatelské setkání na golfu, zapište si do diářů datum 13. 9. 
 
A opět si zasoutěžíme, tentokrát o jednu rodinnou vstupenku do ZOO, vyhrává 2. správná odpověď. V brněnské ZOO letos otevřou nový pavilon určený: klíšťatům / hrochům / lvům. Pokud nevíte, přijďte se podívat 16.6., těšíme se! A jednu lahev skvělého vína vyhraje 2. z Vás, kdo nám napíše, který český proklatec sepsal tuto krásnou báseň.
 
Čenda
TOP MSP
V neděli končí hlasování pro firmy zapojené v soutěži TOP MSP 2017, pokud jste ještě nepřidělili své hlasy, učiňte tak nyní.
PORADENSTVÍ
Podívejte se, jaké problémy konzultují naši experti. Potřebujete také s něčím poradit? Kontaktujte nás.
MEZINÁRODNÍ OBCHOD
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky a pozvánky na akce pro začínající nebo zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho Zpravodaje Centra mezinárodního obchodu.
LEGISLATIVA
Novela stavebního zákona, kterou v současnosti projednává Senát, bývá často označována za klíčový krok pro ukončení vleklé krize tuzemského stavebnictví. Bude tomu tak?
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size