Bojujeme za Vás!

 
Bojujeme za Vás!
Vážené dámy, Vážení pánové,
 
dnes žádné pábení, mystika, soutěže či tajné šifry, ale velmi vážné záležitosti!
 
Bojujeme za Vás a koukejte na tvrdou a nekompromisní akci našeho předsedy představenstva Ladislava Chodáka a naší ve spolupráci s VŠKE v kauze ElmoPlast, zde článek v Parlamentních listech a napište nám také své trable.
 
Další novinkou, se kterou bych Vás rád seznámil, jsou konzultační hodiny představenstva RHK Brno. Podívejte se do připraveného rozpisu, rezervujte si termín a a přijďte konzultovat o komoře a kšeftu.
 
Na závěr nezbývá než pogratulovat vítězům soutěží z předchozího zpravodaje. Rodinnou vstupenku do ZOO vyhrál pan Karel Břenek ředitel firmy AZ KLIMA a.s., báseň Magora Jirouse správně identifikoval ředitel společnosti JAZZFESTBRNO, o.p.s. pan Vilém Spilka.
 
Ano, bojujeme za Vás a hrajeme do těla!
Čenda
TOP MSP
Veřejné hlasování v soutěži TOP MSP 2017 bylo ukončeno, podívejte se na 50 firem, které postupují do dalších kol soutěže.
SETKÁNÍ
Ještě jednou si Vás dovolujeme pozvat na rodinné setkání, které proběhne 16. 6. v brněnské ZOO.
SEMINÁŘ
Již v úterý 13. 6. od 10:00 proběhne unikátní kurz „Proč se stát andělem“, který vás uvede do světa investic a startupů. Přednáší Simona Kijonková, zakladatelka Zasilkovny.cz a investorka. Kurz se koná v rámci platformy Angel Academy.
 
SEMINÁŘ
Představíme Vám základní výsledky analýzy připravenosti firem v JMK na Průmysl 4.0 a  několik vybraných řešení pro modernizaci a automatizaci výrobních procesů.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size