Matrix
Vážené dámy, Vážení pánové,
opět je to vše těkavé, klipovité a pulzující, v následujících týdnech budeme v rychlém sledu s některými z Vás přebalovat kufry a měnit kulisy, čekají nás mise do Stavangeru, Kragujevace, Lvova, Bordeaux, vrcholí přípravy na Kontakt-Kontrakt v rámci MSV 2017, na podnikatelské setkání v Redutě a už dáváme dohromady dramaturgii excentrického vánočního večírku.
Asi víte, že se angažujeme v projektu Vysoké školy Karla Engliše, máte ve svém okolí někoho, kdo chce studovat vysokou školu a nestihl podat přihlášku nebo nebyl na svůj vysněný obor přijatý a chtěl by začít studovat ještě letos? Doporučte studium na této škole, která se vydává zcela novým směrem, získejte karton vína, stačí napsat jméno a kontakt na budoucího studenta v odpovědi na tento e-mail.
Abych nezapomněl, v sobotu nás čeká Badec 2 Business Open, přijďte si zahrát a  zkuste porazit náš tým.
I přes ten matrix, který teď žijeme, si Vám na závěr dovolím doporučit opravdu skvělý thriller ze světa velkých prachů - Margin Call! Ozveme se opět v pátek 6. října.
Hezký víkend, Čenda
PORADENSTVÍ
Ověřte si jejich platební morálku a získejte další užitečné informace. Vyhnete se nedobytným pohledávkám a zbytečným nákladům.
VZDĚLÁVÁNÍ
Potřebujete rozumět finančním výkazům nebo tomu, co Vám předkládá Vaše účetní?
Přijďte načerpat základní znalosti z ekonomiky podniku. Připravili jsme dvoudenní školení.
DISKUSNÍ SETKÁNÍ
Srdečně Vás zveme na diskuzi s lídry politických stran, kteří kandidují ve volbách do poslanecké sněmovny v říjnu letošního roku.
NABÍDKA ČLENSKÉ FIRMY
Využijte nabídky soukromé vysoké školy, která propojuje studium s praxí. Nabízí studentům zapojení do firemního života a získání placené praxe či prvního zaměstnání.
ANKETA
Zapojte se do mapování aktuálního stavu podnikatelského prostředí až na úrovni obcí s rozšířenou působností
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size