500, 260, 20
Vážené dámy, Vážení pánové,
 
čas dělíme „před strojírákem/po strojíráku“, letošní MSV se odehrál v rytmu automatizace. Našemu snažení již tradičně kraloval Kontakt-Kontrakt, přijelo 260 firem z 20 zemí, proběhlo 500 předem sjednaných schůzek, dalších cca 200 schůzek se zrealizovalo spontánně v průběhu veletrhu a na víkend se již opravdu těšíme, neboť nám brní hlavy. 
 
Závěrem doufám, že naše členská firma zítra přejede Slovácko a konečně se odrazíme do vyšších pater. Jak se jmenuje náš nový trenér? 13. správná odpověď bude odměněna skvělým vínem. 
 
Čenda
DOTAČNÍ PROGRAMY
Potřebujete modernizovat výrobní kapacity či snížit energetickou náročnost výroby? Využijte nabízených dotačních programů!
PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ
Ukázky divadelních představení, vyhlášení vítězů soutěže TOP MSP 2017, ukázka umění Bartitsu, dobré jídlo a pití a mnoho dalšího na Vás čeká 23. 11. v divadle Reduta. Přijďte, těšíme se na Vás.
SCHŮZKA
Přijďte na setkání v rámci projektu Vzdělávání členů RHK Brno a s realizátorem školení z oblastí Soft Skills, účetních a právních kurzů, obecného IT a jazyků si upravte školení na míru Vašim potřebám.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size