Osmdesátky

 

 

 

Osmdesátky
Vážené dámy, Vážení pánové,
 
dnes odlehčeně: Už je to opět tady, náš excentrický retroples, tentokrát ve stylu osmdesátých let, se blíží, spouštíme předprodej. K poslechu a tanci hrají Ukulele Orchestra jako Brno a provázkovská kapela Idaret. Moderují herci Divadla na provázku, skvělé hity a uvolněná zábava.
Na Alžbětinské scéně zimní bar «Magické oko» s retrodrinky a k tomu kuřácký koutek «Dalila» a «Bio Gustav», čili sestřih toho nejlepšího z archivu ČST. Na závěr pak diskotéka s hity osmdesátých let.
Věřte, že na nás opět čeká super zábava, nezapomeňte si rezervovat svá místa včas, dokud je z čeho vybírat, těšíme se, ša-la-la-la-li!
 
Čenda
SEMINÁŘ
Nemůžete najít vhodné kandidáty na volné pozice ve Vaší firmě? Zaměstnejte cizince! Informace o zaměstnávání cizích státních příslušníků můžete získat na našem semináři 25.10. 
TISKOVÁ ZPRÁVA
Vyplývá to ze statistik exportu, který roste již sedm let v řadě a letos by se měl podle odborníků pohybovat v objemu okolo čtyř bilionů korun. Konjunkturu potvrzuje i letošní mezinárodní strojírenský veletrh, na který přijelo do Brna přes 1 600 firem. 
 
VELETRH
Vyjděte vstříc novým zakázkám! Obchodní jednání při veletrhu subdodavatelů Elmia Subcontractor ve švédském Jönköpingu, 14. -15. listopadu 2017. Naplánujte svá jednání předem!
 
 
SEMINÁŘ
Úspory energie: od EU přes kraje až
k aplikaci na odběrných místech, přijďte získat aktuální informace, seminář 1. listopadu 2017.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size