Hrajte o 2 vstupenky!
Vážené dámy, Vážení pánové,
jak jste si mohli všimnout v minulém vydání našeho zpravodaje, rozhodli jsme se pro změnu, můj text v úvodu se bude objevovat pouze příležitostně.
Dnes jsme si pro Vás po delší době připravili soutěž, ve hře jsou 2 lístky na akci DO REDUTY!, které získá třetí respondent se správnou odpovědí: Ve kterém roce bylo otevřeno divadlo Reduta po poslední rekonstrukci: 
2002 / 2005 / 2008 (klikněte na správnou odpověď).
Závěrem ještě připomínám, že 5. ledna proběhne náš oblíbený a excentrický retro ples, už jsme rezervovali 100 vstupenek, neváhejte, ať máte z čeho vybírat.
Těším se na Vás!
 
Čenda
PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ
Vyhlášení výsledků soutěže TOP MSP 2017 bude jedním z hlavních bodů programu připravovaného podnikatelského setkání. Přijďte poblahopřát úspěšným firmám také vy!
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky a pozvánky na akce pro začínající nebo zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho e-zpravodaje Centra mezinárodního obchodu.
VELETRH
Dne 8. listopadu 2017 se koná v sídle RHK Brno pravidelný konzultační den německého práva.  Pro členy RHK Brno zdarma. 
AKTUÁLNĚ
Česká ekonomika roste, firmy prosperují, jenže nad nimi visí Damoklův meč. Aby zejména průmyslové podniky přežily, potřebují investovat do zásadních technologických změn. 
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size