ŘEKA nebo PETROV?

 

 
 
Vážené dámy, vážení pánové,
Brno a jeho vlakové nádraží je dlouhodobým a třeskutým tématem, ale zatím nedošlo k žádnému rozhodnutí, natož aby se začalo stavět. Také my jako představenstvo RHKB jsme se rozhodli vstoupit do diskuse a svým stanoviskem podpořit variantu u řeky, která je levnější, rychlejší a lze na ni získat dotace z EU. Koukněte na připravenou grafiku.
 
Velmi Vás proto prosím o Váš názor - klikněte na Vámi preferovanou variantu: 
 
Já osobně volím variantu ŘEKA!
S přáním příjemného víkendu
Ladislav Chodák
KONFERENCE
Přijďte se seznámit s nejnovějšími trendy v oblasti personalistiky. Budeme řešit i nejžhavější otázky současnosti, a to jak si udržet zaměstnance a získat nové.
KONFERENCE 4.0
Přes 220 účastníků konference BRNO INDUSTRY 4.0 si přišlo poslechnout odborné přednášky a ukázky z praxe, týkající se digitalizace a automatizace výrobních procesů.
 
PREZENTACE
Opět připravujeme výroční zprávu za rok 2017, kterou distribuujeme na členské i nečlenské firmy v Brně. Využijte ji také pro umístění své reklamy.
WORKSHOP
Chystáte se prezentovat na zahraničních trzích? Rádi byste rozvinuli svou firemní identitu, komunikaci a propagaci? Právě pro Vás je určený tento workshop.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size