Ozubené kolečko se opět zběsile roztočí!
SEMINÁŘ
Každý podnik bude v horizontu několika měsíců či let zvažovat investice do rozvoje v oblastech podnikových informačních systémů, digitalizace provozu, automatizace procesů či robotizace výroby. Nebojte se Průmyslu 4.0.!
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU

Aktuální zahraniční poptávky, nabídky a pozvánky na akce pro začínající nebo zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho Zpravodaje Centra mezinárodního obchodu 
OPEN DAY
Ať už patříte mezi zapálené nadšence do online marketingu, věnujete se personalistice či managementu, přihlaste se. Čeká na Vás program plný workshopů, přednášek i diskusí.
KONFERENCE
Hledáte odpovědi na otázky týkající se exportu Vašich výrobků? Registrujte se na tuto konferenci a využijte možnosti položit konkrétní dotazy přítomným přednášejícím.
SEMINÁŘ
Vyrábíte či dovážíte strojní zařízení? Pak musíte znát legislativu upravující požadavky na tato zařízení, potřebné informace získáte na připraveném semináři.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size