Bez kontaktů neodejdeš!
Vážené dámy, vážení pánové,
je mi líto, ale v naší soutěži z minulého čísla nikdo nevyhrál. Obdrželi jsme pouze jednu správnou odpověď na naši anketní otázku. Letos realizujeme 14. ročník soutěže TOP MSP. Zkusíte štěstí tento týden? Znovu jsou ve hře dvě vstupenky do Divadla na Orlí, otázka z trochu jiného soudku: Kdy bylo divadlo otevřeno: 2012 / 2013 / 2014, vyhrává devátá správná odpověď. 
Těším se
Čenda
KONTAKTNÍ SETKÁNÍ
Pasování nových členů aneb „Podnikni to!“
Workshop s řediteli brněnských škol, pasování nových členů, burza obchodních příležitostí, prezentace členských firem a mnoho dalšího na Vás čeká 7. prosince na RHK Brno.
PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ
Přijďte pogratulovat firmám oceněným v soutěži TOP MSP 2018, těšíme se na Vás 29. listopadu v Divadle na Orlí. Zajímaví hosté, zástupci oceněných firem i herci divadla se těší na příjemně strávený večer.
RETROPLES PRVNÍ REPUBLIKA
do hlavního sálu je právě v prodeji.
Na dlouhou cestu nocí plnou hvězd, humoru a hudby vás zvou provázkovští bratři v swingu Dalibor Buš a Dominik Teleky.
SETKÁNÍ
Seznámíte se se základy úspěšné komunikace, navážete nové kontakty s firmami z britské komory i regionu, zúčastníte se networkingové recepce, stačí vyplnit registrační formulář.
KONZULTACE
Interní komunikace je v rámci firem jednou z nejvíce podceňovaných aktivit. Využijte nabídku naší členské firmy a optimalizujte svoji komunikaci, konzultace pro členy RHK Brno zdarma.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size