Jaké bariéry Vás tíží?
Vážené dámy, vážení pánové,
děkuji tímto všem respondentům za účast v anketě, 2 vstupenky na podnikatelské setkání v Divadle na Orlí vyhrál pan Libor Picek, jednatel firmy PRVNÍ MORAVSKÁ SPOLEČNOST, spol. s r. o.
Dnes se Vás ptáme, jaké bariéry podnikání Vás nejvíce tíží, hlasujte a pište své konkrétní podněty do dotazníku ZDE. Výsledky dotazníkového šetření použijeme pro jednání s orgány státní správy!
 Děkujeme za Váš názor.
Čenda
KONTAKTNÍ SETKÁNÍ
Firma škole, škola firmě.
Chcete spolupracovat se školami a tím si zajistit kvalitní pracovníky do budoucna? Nevyhovují Vám současné formy spolupráce? Máte nápady, jak tuto spolupráci nastavit? Přijďte diskutovat 7. 12. na RHK Brno
PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ
Přijďte 29. listopadu do Divadla na Orlí, čeká na Vás zajímavý program, vyhlášení výsledků ankety TOP MSP 2018 i neformální jednání u dobrého jídla a při (nejedné) sklence vína.
#brnoregion
Podívejte se a začněte zdarma pro propagaci Vaší firmy využívat materiály, které pro vás vytvořil tým projektu #brnoregion.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size