Ve čtvrtek!
Vážené dámy, vážení pánové,
příští čtvrtek nás čeká největší námi pořádaná společenská událost tohoto roku, v pořadí již 67. podnikatelské setkání spojené s vyhlášením výsledků soutěže TOP MSP 2018 „Nejlepší na scénu!“ Jelikož tento způsob podzimu zdá se mi poněkud nešťastným (Koukáte na tu modifikaci?!), zrekapituluji, co nás tento večer krom vyhlášení výsledků čeká. Přivítáme mnoho významných hostů, svoji účast přislíbili: Nová paní primátorka Vaňková, pan premiér Babiš, pan prezident HKČR Dlouhý, emeritní pan primátor Vokřál, šéf české Komenského školy ve Vídni pan Hanzl, několik dalších překvapivých hostí je ve hře, v programu vystoupí Gabriela Kolčavová se svým orchestrem, zájemci mohou podpořit v tiché aukci Nadaci Modrý hroch, připraveno je výborné občerstvení i skvělé víno.
Více informací o programu naleznete ZDE, ještě je k dispozici několik posledních volných míst, registrujte se.
Těšíme se na Vás.
Čenda
PLES PRVNÍ REPUBLIKA
Darujte zážitek
Posledního listopadu končí předprodej vstupenek na náš ples, neváhejte a pořiďte si vstupenky za zvýhodněnou cenu a získáte krásný dárek pro partnerku či partnera. Zbývá několik posledních míst do hlavního sálu i foyer.
SEMINÁŘ
Zajímá Vás problematika průmyslu 4.0? Chcete vědět jak postupovat při digitalizaci výroby, případně, jak tyto změny zafinancovat? Přijďte 11. prosince na komoru, dozvíte se víc.
PODNIKNI TO!
Vyberte si ze seznamu firmy, s kterými chcete jednat, napište nám, my Vám připravíme schůzky. Samozřejmě můžete využít programu nabízeného v průběhu celého dne.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size