Nemáte našince? Zaměstnejte cizince!
Vážené dámy, vážení pánové,
jsme zde se slibovanými výsledky a výherci naší ankety. Výhercem lahve vína z našeho předminulého zpravodaje je rovněž velmi aktivní postava našeho společenství - Martin Bezděk, majitel firmy M.B.KERAMIKA spol. s r.o., (koukněte na ty lahůdky), gratulujeme!
Výsledky ankety z minulého čísla naleznete ZDE, výherce lístků na hokejové utkání jsme kontaktovali e-mailem.
Všem respondentům našich anket velmi děkujeme, pokud máte jakékoli další náměty, připomínky či podněty, kontaktujte nás, rádi je s Vámi probereme.
A sledujte nás, máme pro Vás skvělé produkty!
Čenda
PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ
Včera proběhlo letošní první podnikatelské setkání. Tentokrát jsme vybrali opravdu netradiční prostředí - střelnici. Koukněte na fotky.
OBCHODNÍ MISE
V květnu proběhne v Brně veletrh  Stainless – mezinárodní veletrh korozivzdorných ocelí, vyberte si pro jednání firmy z této zajímavé oblasti.
SEMINÁŘ
Hledáte zaměstnance a tuzemský pracovní trh není schopen splnit Vaše požadavky? Přijďte se informovat na náš seminář, jak získat zaměstnance ze Srbska a Ukrajiny.
NETWORKING
Ve spolupráci s nadací Modrý hroch si Vás dovolujeme pozvat na závody dračích lodí, které proběhnou 29.6.2019. Sestavte firemní tým, utužíte kolektiv a přispějete na dobrou věc.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size