weigelova        

 

          

Dnes jsme pro Vás vyzpovídali ředitelku a jednatelku naší milé firmy BD-TOVA s.r.o. paní Ing. Martinu Weigelovou

Jak byste krátce charakterizovala Vaši firmu?  

Originální sezónní dekorace, dárkové předměty, vatové tvary, skládačky pro děti, ale i firemní dárky, maskoti, suvenýry vyrobené za pomoci unikátní technologie, rukama osob se zdravotním postižením. Respekt, rychlá reakce a kvalita, to je BD–TOVA, s.r.o., www.bd-tova.cz

 

 V čem je Vaše firma unikátní?

 

  Asi šíří sortimentu a výrobních procesů. Jsme tzv. chráněná dílna a zaměstnáme pracovníky s tělesným, zdravotním i mentálním handicapem.

Jaký úspěch jste v poslední době zažili?

 

V roce 2018 jsme zvítězili v krajském kole soutěže Firma roku.

 

Je Vaše firma nositelem nějakého zajímavého řešení?

 

 

Unikátní řešení se spíš pokusíme nabídnout členům komory, umíme vyrobit firemní maskoty s logem, firemní dárky na přání, ve firemních barvách.

 

Povíte nám něco o historii Vaší firmy?

 

 

Je velmi dlouhá, datuje se od prvorepublikové výroby umělých květin pana Máje, závod 06 umělé květiny, v rámci Brněnské Drutěvy až po samostatnou společnost, která vznikla v roce 1995, letos slavíme 25 let.
Měli jsme v plánu realizovat den otevřených dveří, některé naše technologie jsou zcela unikátní, rádi je ukážeme veřejnosti. Květnový termín nám překazila současná situace, tak snad na podzim budeme mít větší štěstí.

 

Co se u Vás děje nyní v době „koronavirové“?

 

 

Stále pracujeme, máme trochu jinak roční období, takže zakázky na Vánoce, ale co nám přinese podzim, netušíme… Jarní výroba se nám celá vrací, zůstala v toho času zavřených hobby marketech. Takže bojujeme a vymýšlíme…

 

Čím můžete inspirovat ostatní a co byste ráda s ostatními členy RHK diskutovala?

 

 

V návaznosti na předchozí otázku, hledáme nové možnosti, případně zvažujeme i investici, protože potřebujeme pracovat i v říjnu. Je toho na stole víc: laserový plotter, vyšívací stroj…

 Co považujete za svůj největší úspěch?

 

Náš návrat na zahraniční veletrhy - po dlouhých 17ti letech. A úspěšně, postavili jsme malý stánek, ale mezi vystavovateli unikátní,  a byla z toho zakázka!

 

Co Vám udělalo v poslední době největší radost?        

                             


 

 

Veletrh Creativeworld 2019 ve Frankfurtu a registrace výstavní plochy pro další rok. Lidsky mne potěšila návštěva zástupců komory a z firemního hlediska mi radost udělala velká zahraniční zakázka (viz moje předchozí odpověď).


 

 


 
     Chcete se také prezentovat, pište: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size