Seznamte se s našimi novými členy.

 

 adast

Adast Systems, a.s.

Společnost provádí výzkum, vývoj, výrobu, prodej a montáž zařízení pro čerpací stanice PHM, včetně kompletního příslušenství. Vyrábíme výdejní stojany pro výdej benzínu, nafty LPG a CNG, protiexplozivní pojistky. Obrábění kovů.


albion

Albion Cars s.r.o.

Albion Cars, autorizované dealerství značek Jaguar a Land Rover. Brněnská pobočka na Heršpické ulici 788/9 byla otevřena v listopadu roku 2023. Naše dlouhodobá vize je soustředit se na nadstandartní služby a individuální péči odpovídající prémiovým značkám Land Rover a Jaguar.

 
divelit

DIVELIT system s.r.o.

Společnost poskytující profesionální služby v oblasti vývoje elektroniky (embedded), softwaru a konzultačních služeb. Při vývoji se opíráme o naše dlouholeté zkušenosti a zákazníkům jsme tak spolehlivým partnerem ve všech fázích vývoje produktu, Našim zákazníkem věnujeme individuální péči ať jde o globálního lídra, nebo startup. Vývoj produktu zajistíme od DPS až po Cloud.


                                

enbra

ENBRA, a.s.

Firma je součástí holdingového seskupení firem ENBRA s oblastním zastoupením po celé České republice a sítí poboček v zahraničí. Firma je zaměřena na velkoobchod, maloobchod, projekci a montáž, servis a vlastní výrobu v oblasti topenářské techniky.

envis                                                         

ENVISYS s.r.o.         

Česká poradenská společnost působící na trhu od roku 1998. Nabízí konzultační a auditní služby týkající se systémů řízení v oblasti ISO norem, procesů, enviromentálního řízení (OŽP), BOZP, systémů jakosti, bezpečnosti informací, energetického řízení.

 
generali

Generali Česká Distribuce a.s.

Univerzální pojišťovací činnosti.

 

 

Nomadic BH s.r.o.            

Snížení zápachu, prachu a chemických kontaminantů.

 
 oyers

OYERS advokátní kancelář, v.o.s.

Advokátní kancelář specializující se na oblast obchodního, občanského, stavebního a pracovního práva. Poskytuje komplexní právní poradenství, které zahrnuje nejen přípravu smluvní dokumentace či vytváření interních předpisů, ale taktéž zastupování v soudních sporech a jiných řízeních.

 
 shishaoriginalcom logo 1620641575

PREMIUM PORCELAIN & GLASS s.r.o.

Výroba a prodej vodních dýmek.

 
 shpilka

SHPILKA STAVBY s.r.o.         

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

 
 stejskal

Stejskal Ondřej, Ing.      

Malé rodinné vinařství zaměřené na produkci butikových vín vyráběných jak z vlastní produkce, tak z produkce kvalitních vinohradů z okolí Znojemska. Vinařství se nachází ve Vrbovci na Znojemsku a produkuje kolem 6000 lahví ročně ve dvou řadách.

 
 vision

VisionCraft s.r.o.

Firma vyvinula technologii, která v reálném čase za pomoci AI umožňuje městům a firmám získávat data o pohybu objektů a vývoji situace v monitorovaném prostředí. Zákazníci využívají VisionCraft od triviálního monitorování dopravních situací, přes detekci pádu osob, hustotu a trajektorii objektů na prostranstvích až po automatickou detekci kvality vozovek z jedoucích vozidel.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size