Tišnovská společnost IN - EKO TEAM s.r.o. zvítězila v českém kole soutěže pro malé a střední udržitelné firmy SME EnterPRIZE, kterou pořádá skupina Generali.

Jsme velmi vděční společnosti Generali Group za to, že jsme byli oceněni prvním místem v soutěži malých a středních podniků EnterPRIZE 2022 jakožto hrdinové udržitelnost,” uvedla vítězná firma, která patří k lídrům v oblasti technologií a zařízení pro čištění vod.

IN EKO TEAM

Společnost IN - EKO TEAM s.r.o., která je dlouholetým členem RHK Brno, byla založena před více než 25 lety, „aby se zasadila o rozšíření kvalitní vody na zemi prostřednictvím výroby zařízení pro čištění odpadní vody“. Předsedkyně poroty Helena Továrková vyzdvihla osobnost zakladatelky firmy Evy Komárkové. „Příběh její firmy nás přesvědčil, že podnikání opravdu založila proto, aby prospívala jak společnosti, tak životnímu prostředí. Firma od té doby vybudovala stabilní byznys u nás i v zahraničí, staví na vlastním výzkumu a vývoji, spolupracuje s univerzitami i startupy,” uvedla předsedkyně poroty.

Druhý ročník soutěže SME EnterPRIZE, která probíhá za podpory skupiny Generali, se letos uskuteční v devíti zemích Evropské Unie, například v Itálii, Francii, Německu či Rakousku. Do českého kola se přihlásilo přes 90 firem. Cena vyznamenává firmy, které při podnikání dodržují zásady udržitelnosti a jejich činnost má tak pozitivní dopad na životní prostředí i komunity, kde působí.

Brno, 28. června 2022
Článek převzat z webu CAMIC a IN - EKO TEAM s.r.o.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size