Hrdá RHK Brno, 24.4.2015

RHK Brno
www.rhkbrno.cz

Hrdá RHK Brno

Vážené dámy, vážení pánové,

opět Vás zdravíme do krásného pátečního rána s naším zpravodajem. Vítězem soutěže minulého čísla se stala jednatelka firmy TA-SERVICE s.r.o. paní Ivana Tarabová, foto ZDE.  
TA-SERVICE s.r.o. je  stálicí mezi firmami poskytujícími tlumočnické a překladatelské služby a pořádajícími kongresy. Pro vítěze dnešní soutěže mám připravenu láhev nádherně suchého rosé s vůní letního ovoce Cabernet Moravia, které získá 24. z Vás, kdo správně odpoví na následující otázku:

Na které ulici sídlí firma TA-SERVICE? Označte správnou odpověď:
Výstavní            Hlinky             Masarykova

Ovšem zpět k práci: Tento týden nás navštívil náš generální honorární konzul v Atlantě pan George Novak s delegací. Každý, kdo se pohybuje kolem česko-amerického kšeftu, George zná, protože je skutečnou legendou, dobrodruhem a vizionářem. O jeho iniciativě viz níže.

Rád bych Vás také pomalu navnadil na připravovanou a natlakovanou akci „2015+: Čerpat až do úplného vyčerpání!“ zaměřenou na možnosti získávání prostředků z evropských fondů, které nám představí velmi zajímaví hosté. Sledujte tento zpravodaj, budeme Vás dále informovat.

I v tomto čísle si Vám dovoluji představit další kolegyni, kterou je Bc. Lucie Horáková. Lucka je nedílnou, ba dokonce integrální součástí našeho týmu a úkol v podstatě vždy splní dříve, než je vysloven. A pozor: Měsíčně naběhá něco kolem 80 km (!), klikněte zde.

Aby naše komunikace nebyla inertní a chladná, budu Vám od úterního 28. dubna od 8:00 k dispozici hodinu na "skajpu" včetně obrazu, následně pak každé úterý vždy v době od 8:00 - 9:00, technické informace níže.

Vážené dámy, vážení pánové, přeji Vám spolu s celým týmem poklidný a slunečný víkend.

S projevy úcty

Váš

Čenda Absolon

RHK Brno
Business s Makedonií
můžete navázat již 7. května, kdy RHK Brno navštíví makedonský velvyslanec v ČR.
Číst více
RHK Brno
Firma na prodej?
Americká společnost hledá ke koupi podnik, který umí realizovat zakázky se zaměřením na strojírenství pro automobilový průmysl. Podívejte se také na další poptávky od zahraničních firem.
Číst více
RHK Brno
Skype s ředitelem
Zajímá Vás, kam směřuje Vaše komora? Zeptejte se přímo ředitele komory, na Vaše dotazy bude čekat každé úterý od 8 do 9 hodin na skypu.
Číst více

 

 

 

 

 

 

 

RHK Brno
Tip na filmové představení
Chcete vidět neuvěřitelný film v neuvěřitelném kině?!
Číst více
S projevy úcty a pozdravy
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size