Hrdá RHK Brno: Strhující tempo

RHK Brno
www.rhkbrno.cz
Hrdá RHK Brno
Hezké ráno rodině Hrdé RHK Brno, čas běží rychlostí splašených koní, víno tentokrát nikdo nevyhrál, navštívil nás George Novak, plánujeme obchodní misi do Atlanty, hlaste se nám do kina, v Cannes film vzbudil velký ohlas a Vy budete první v ČR, kdo jej uvidí, mrkněte na akce, které pro Vás připravujeme, dalším členem našeho týmu je rozvážná dáma s výrazně aristokratickými rysy Ing. Petra Lapešová, víno vyhraje pátý z Vás, kdo nám napíše, kdo byl Friedrich August von Hayek, mnohdy potřebujete ke kšeftu angličtinu, tak potrénujte, klip je ovšem pouze pro otrlejší povahy, prostě rolujte dolů, jsme tu pro Vás, jsme Vaše komora a jsme hyperaktivní, s úctou a pozdravy Váš Čenda Absolon, stop!
RHK Brno
Když s námi do kina,
tak na skvělý film. Budeme první v ČR, kdo uvidí film, který byl prezentován v letošním roce na festivalu v Cannes. Přijďte, čeká Vás zajímavá podívaná.
Číst více
RHK Brno
Vzdělávejte se
Rozšiřte své obzory, vyberte si některou z námi realizovaných vzdělávacích akcí.
Číst více
RHK Brno
Aktuální poptávky
Hledáte nové obchodní kontakty? Firmy hledají např. výrobce bioplastových stolních výrobků.
Číst více
RHK Brno
Výzvy vyhlášeny
Tento týden byly vyhlášeny výzvy v rámci operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost. Podívejte se, zda na některou z podpor dosáhne i Vaše firma.
Číst více

 

RHK Brno
Je angličtina lehká?
Znalost cizího jazyka je pro uzavření zajímavého kšeftu důležitá. Z toho důvodu jsme pro Vás našli krátké video pro trénink angličtiny i pro pobavení (pro otrlejší povahy).
Číst více

Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size