Hrdá RHK Brno: Míříme ke hvězdám!

RHK Brno
www.rhkbrno.cz
Hrdá RHK Brno
Hezké ráno rodině hrdé RHK Brno, máme za sebou podnikatelské setkání ve Scale, chmuřím, že jste většinou prchli tak brzo, bašta byla dobrá, víno též, muzika skvělá, škoda, škoda, o kšeftu se mělo mluvit dlouze, věřím, že na podzim na hvězdárně to protáhneme až do hodiny mezi psem a vlkem, víno znovu nikdo nevyhrál, využijte poslední předprázdninovou šanci na získání výtečného vína pro letní posezení s rodinou či přáteli, tentokrát, jelikož je před prázdninami, jsme zvolili cestovatelské téma, otázka je jednoduchá, nejmenší státní útvar na světě co do počtu obyvatel je: Vatikán/ Monako/ Bhútán, opět mi dovolte představit jednu z kolegyň, tentokrát je jí strážkyně naší pokladny paní Jaroslava Mátlová, ochotná a pilná včelka s přirozenou moudrostí, laskavostí a nadhledem, přeji Vám příjemnou dovolenou spojenou s načerpáním nových sil do dalšího období naplněného podnikáním i našimi originálními akcemi, léto musí vypadat takto , náš zpravodaj se opět objeví 28. 8., per aspera ad astra, Váš Čenda Absolon. STOP!

 

RHK Brno
S hvězdami na hvězdárně
Promítání 3D filmu v jednom z nejmodernějších digitárií na světě, vyhlášení vítězů soutěže TOP MSP, zajímavý host workshopu a mnoho dalšího Vás čeká 15. října 2015 na brněnské hvězdárně.
Číst více
RHK Brno
Pište, sdílejte, lajkujte
Podívejte se na náš facebook, najdete tam fotografie, aktuality i prostor pro Vaše vyjádření. Budeme rádi, pokud se naše zeď stane i prostorem pro Vaše vyjádření.
Číst více
RHK Brno
Aktuální poptávky
Hledáte nové obchodní kontakty? Firmy hledají např. dodavatele ocelových nádrží pro automobily.
Číst více
RHK Brno
37 postupujících
Do dalšího kola soutěže TOP MSP 2015 postoupilo 37 firem. Podívejte se.
Číst více
RHK Brno
Leadership Brno 2015
Chcete posunout své vedoucí schopnosti a načerpat novou inspiraci? Registrujte se na 3. ročník konference Leadership.
Registrace zde

Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

</html 

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size