Hrdá RHK Brno: Podzim plný nápadů

RHK Brno
www.rhkbrno.cz
Hrdá RHK Brno
Hezké ráno rodině hrdé RHK Brno, máme za sebou krásné horké léto a před sebou podzim nabitý zajímavými akcemi připravovanými právě pro Vás, začínáme dalším pokračováním legendární akce Kontakt - Kontrakt, pokračujeme 58. podnikatelským setkáním  „Setkání hvězd pod hvězdami“ na brněnské hvězdárně 15.10., kde budou také vyhlášeny výsledky soutěže TOP MSP 2015, pečlivě nás sledujte, budeme Vás seznamovat v průběhu následujícího období s dalšími ostrými akcemi, jak jste si již mohli všimnout, vítězem naší předcházející soutěže se stal pan Karel Plotěný, jednatel firmy ASIO, spol. s r.o.,  společnost pracuje v oboru vývoje, výroby a dodávek technologií pro čištění odpadních vod, úpravu vod a čištění vzduchu, k této společnosti směřuje i naše další otázka - společnost ASIO, spol. s r.o. je zastoupená v 12 / 27 / 32 zemích, na výherce (28. hlasujícího) opět čeká lahev výborného vína, také tentokrát budu s radostí pokračovat v představování členů našeho týmu, dnes je jím muž pečující o blaho našich členů a největší jedlík naší firmy s lehoulince švejkovskými postupy Ing. František Motl, zůstaňte s námi, podzim s našimi akcemi bude stejně horký jako léto, jen ochranný faktor 50 nebudete potřebovat, STOP!.
Váš
Čenda Absolon
RHK Brno
Přijďte nasát nápady
Seznamte se s moderními formami komunikace s klienty, načerpejte zkušenosti od výborných přednášejících na naší konferenci 17. září 2015.
Číst více
RHK Brno
Registrujte schůzky
Další ročník akce Kontakt - Kontrakt se blíží. Již za 17 dnů si účastníci sednou k jednacím stolům. Registrujte a potvrzujte schůzky, kapacita jednacích míst je omezená.
Číst více
RHK Brno
Aktuální poptávky
Hledáte nové obchodní kontakty? Firmy hledají např. dodavatele soustružených a frézovaných odlitků a výrobce vstřikovacích forem.
Číst více
RHK Brno
Konzultace - německé právo
Máte problémy s podnikáním v německy mluvících zemích? Opět můžete využít služeb německé právničky a vše konzultovat přímo v Brně, pro členy úvodní konzultace zdarma.
Číst více
RHK Brno
NEJinovátor
Jsou inovace prioritou ve Vašem podnikání? Zapojte svoji firmu do soutěže a získejte ocenění z rukou hejtmana Jihomoravského kraje.
Číst více
S úctou a pozdravy
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size