Hrdá RHK Brno: S úsměvem na rtech

RHK Brno
www.rhkbrno.cz
Hrdá RHK Brno
Hezké ráno rodině hrdé RHK Brno, aby jste si nemysleli, že se naše činnosti točí pouze kolem společenských a vzdělávacích akcí, sáhneme tento týden do jiného soudku plného třaskavého materiálu, představíme Vám záměry, které jsou předmětem mnoha probíhajících jednání a mohou se stát integrální součástí budoucnosti Vaší komory, jelikož se pohybujeme v podnikatelském prostředí, snažíme se reagovat na jeho potřeby a současně i na dění ve společnosti kolem nás, tomu odpovídají i naše projektové záměry, proto neváhejte, koukněte  a reagujte, nyní od věcí vážných opět k věcem zábavnějším, tentokrát se vracíme k oblíbené soutěži a ve hře jsou 2 vstupenky na koncert famózního kytaristy Rudyho Linky, zkuste tipnout, kam umístí invenční tým RHK Brno 1. podnikatelský ples a zdá se, že i první ples roku 2016, který proběhne 8. ledna, vyhrává první z Vás, kdo zašle správnou odpověď na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., na závěr představím významnou členku našeho týmu, je jí vedoucí oddělení poradenství Ing. Jaroslava Trégerová, moudrá a charismatická dáma, jedna z tváří komory, jedeme dál, šiřte náš zpravodaj všemi směry, ať všichni vidí, že jsme v obraze a je s námi i zábava, STOP! 
Váš Čenda Absolon
RHK Brno
Náklady pod kontrolou
Hledáte nápady jak zlepšit výkonnost a ziskovost Vaší firmy? Školení se spoustou příkladů z praxe jsme pro Vás připravili na
30. září.
Číst více
RHK Brno
Nové Poptávky
Hledáte nové obchodní kontakty? Firmy hledají např. dodavatele polykrystalických solárních panelů, výrobce zdravotnických prostředků...
Číst více
RHK Brno
Na počkání - bez čekání  
CzechPoint na RHK Brno nabízí možnost objednat si telefonicky či e-mailem vyhotovení většiny výpisů.
Číst více
RHK Brno
Začněte podnikat
Připravujeme rekvalifikační kurz Základy podnikání, který je vhodný pro všechny začínající podnikatele i ty kteří o podnikání teprve uvažují.
Číst více
RHK Brno
Chcete realizovat své sny?
Přihlaste svoji firmu do soutěže EY podnikatel roku 2015, vyhrajte celostátní kolo a reprezentujte ČR na světovém finále.
Číst více

 

 

 

 

 

 

S úctou a pozdravy
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size