RHK Brno
www.rhkbrno.cz
 
 Hrdá RHK Brno
Krásné ráno rodině hrdé RHK Brno, dnes bychom Vás rádi pozvali na návštěvu do našich nově zrekonstruovaných prostor, zaškrtněte si ve svém diáři 1. duben, klikněte na to, proběhne pasování nových firem, poznáte, zda jde Vaše prezentace na internetu s dobou, zda nemůžete využít nějakou formu dotace, či kdy je nejlepší čas na prodej firmy, zástupci luxusní oděvní firmy Galard Vám prozradí, jak se stylově obléknout nejen na obchodní jednání, ale hlavně získáte nové kontakty, v neformální atmosféře  u prima bašty, piva a vínka budeme lačně mluvit o kšeftu, pohoda, ani mráček, dnes si spolu opět zasoutěžíme, jaký je správný název generálního partnera akce:GRFG, DRFG, GFRD, lahev vína vyhrává 11. hlasující, STOP! Váš Čenda Absolon
 
RHK Brno
Zákon prošel
Poslanci schválili nový zákon o veřejných zakázkách, mimo jiné zahrnuje možnost vyloučení nespolehlivých uchazečů o tendr, cena již nebude nejdůležitější a další zajímavé novinky, které se dozvíte na našem semináři 31. 3. 2016.
Číst více
RHK Brno
je tématem workshopu, který proběhne 4. května a je zaměřený na zaměřený  na pravidla pro vysílání pracovníků a přeshraniční poskytování služeb v EU i podmínky úspěšného vstupu na rakouský trh.
 
Číst více

 

RHK Brno
Chraňte své výrobky ochrannou známkou, která bude platná na celém území EU.
Číst více
RHK Brno
Hledáte nové obchodní příležitosti? Podívejte se dále, zahraniční odběratelé hledají např. výrobce/dodavatele dýhovaných profilů...
Číst více

 

 

 

 

RHK Brno
Turecko představuje dynamicky se rozvíjející perspektivní trh s rostoucí poptávkou po kvalitním a technicky sofistikovaném zboží, přesvědčte se na vlastní oči.
Číst více

 

 

 

 

 

 

S úctou a pozdravy
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size