RHK Brno
  Hrdá RHK Brno
Krásné ráno rodině hrdé RHK Brno,  máme za sebou  Shromáždění delegátů, před sebou akce, kde si na své přijdou aktivní i pasivní sportovci, cyklovýlet a podnikatelské setkání ve španělském stylu, jednáme se španělským hotelem, připravujeme španělské jídlo, pro sportovní fandy pak sledování utkání ME ve fotbale Česko - Španělsko promítané na velké plátno, pro ty, kdo si budou chtít odpočinout od fotbalu nebo je nezajímá, nevěřím, že tací jsou, chystáme možnosti pro aktivní relaxaci, oslovili jsme také partnery z oblasti medicíny a zdravého životního stylu, můžete také vyzkoušet nový a avantgardní sport headis, koukejte, pokud chcete zapojit svoji firmu, neváhejte nás kontaktovat, rádi se s Vámi potkáme a prodiskutujeme možnosti, p.s.: tipujtejak skončí avizovaný zápas, ze správných odpovědí vylosujeme jednoho výherce, který od nás obdrží 13. 6. zajímavou odměnu a držme palce našim milovaným hochům proti Plzničce, jsme v laufu, STOP! Váš Čenda Absolon
 
 
RHK Brno
Komunikujte chytře!
Zveme Vás na snídani 28. 4., na komoru! Své tipy a triky “Jak rozvíjet byznys chytrou komunikací“ bude servírovat Jiří Mazal, obchodní ředitel IPEX a.s.
Číst více
RHK Brno
Soutěž TOP MSP 2016 byla vyhlášena na Shromáždění delegátů 11. 4. 2016. Nominovali jsme členské firmy, právnické osoby od 1 do 250 zaměstnanců. Přidejte se a nominujte své favority.
 
Číst více

 

 

 
RHK Brno
Hledáte nové obchodní příležitosti? Podívejte se dále, zahraniční odběratelé hledají např. dodavatele plastových kelímků, sklenic a hliníkových víček...
Číst více

 

 

 

 
 
 
RHK Brno
Představenstvo RHK Brno na svém zasedání přijalo další členské firmy. SEZNAMTE SE.
Číst více
RHK Brno
Zajímá Vás situace a strategický vývoj v energetice, příležitosti v nové energetice, realizujete vlastní projekty v oblasti úspor, cen a nových zdrojů energií? Konference 23. 5. 
Číst více

 

 

 

S úctou a pozdravy
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size