RHK Brno
                                                                           Hrdá RHK Brno
 
Hezké ráno rodině hrdé RHK Brno, už jsme tady, už jsme tady, připravujeme řadu spektakulárních akcí, budeme Vás bavit, budeme pábit, přijďte se sami přesvědčit, nyní se můžete přihlásit na 61. podnikatelské setkání ve Slavkově, na příští týden připravujeme super klip, budete koukat, přijede nám zazpívat božský Kája a vůbec je připraveno mnoho zajímavého, na Vás, kteří jste se stihli zaregistrovat, se těšíme dnes odpoledne na hvězdárně, bude to velká pohoda, Vy ostatní si dejte čtvereček čokolády, zacvičte si nebo si pusťte klip, těšíme se na společný přetlak myšlenek,  STOP! Váš Čenda
RHK Brno
Po šest úterků jsme pro Vás připravili sérii šesti jazykových lekcí pod vedením zkušeného rodilého mluvčího. 11. října začínáme!
Číst více
RHK Brno
Zajímají Vás plány města Brna v oblasti dopravy? Neváhejte a přihlaste se na diskusní setkání s Vladimírem Bielkem, vedoucím odboru dopravy Magistrátu města Brna.
 
 
Číst více
RHK Brno
Přijďte prodiskutovat s předními manažery úspěšných firem otázky spojené s fungováním firmy v krizových situacích.
Číst více
RHK Brno
Diskutujte o strategii rozvoje Jihomoravského kraje s lídry politických stran, kteří kandidují ve volbách do zastupitelstva kraje v říjnu letošního roku.
Číst více
S pozdravem
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size