RHK Brno
                                                                          Hrdá RHK Brno
 
Hezké ráno rodině hrdé RHK Brno, právě vrcholí přípravy 61. podnikatelského setkání, společně s Napoleonem a božským Kájou se těšíme v úterý na všechny z Vás, kdo jste se přihlásili, seznam naleznete ZDE, vybírejte partnery pro jednání, pro Vás ostatní máme k dispozici ještě několik posledních volných míst, neváhejte a registrujte se, připraven je pestrý program a přijdou i zajímaví hosté, STOP! Váš Čenda
RHK Brno
Nevadí, Vaše vzdělávací plány Vám zařadíme do našeho projektu. A navíc bez práce a kofinancování, administraci zajistíme my.
Číst více
RHK Brno
V rámci doprovodného programu Mezinárodního strojírenského veletrhu Vám každý den něco zajímavého nabídneme i prostřednictvím naší komory.
Číst více
RHK Brno
Obratem pro Vás zprostředkujeme podnikatelské poradenství za velmi výhodných podmínek. Podívejte se a v případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.
 
 
Číst více
RHK Brno
na téma Plán udržitelné mobility města Brna proběhne 20.9. Diskutovat můžete s osobou nejpovolanější, vedoucím Odboru dopravy Magistrátu města Brna Ing. Vladimírem Bielkem.
Více o projektu zde
RHK Brno
Zahraniční firmy hledají v ČR dodavatele, odběratele i kooperační spolupráci. Podívejte se, zda nehledají právě Vás.
Číst více
S pozdravem
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size