Nové vedení, nový směr.

 
Nové vedení, nový směr.
Vážené kolegyně, vážení kolegové,
 
v pondělí jsem převzal z rukou Miloše Škrdlíka štafetový kolík v pozici předsedy představenstva Regionální hospodářské komory Brno.
Instituce, kde je na co navázat a která je dobře vedena, o čemž svědčí i její postavení v rámci celé komorové sítě.
 
Důvodem, proč vůbec chci dělat předsedu komory, je vize začlenit tuto instituci do inovačního ekosystému Jihomoravského kraje. Máme před sebou poslední roky, kdy můžeme získat prostředky ze strukturálních fondů. Spolupráce mezi krajem, městem, vysokými školami a hospodářskou komorou může vytvořit celek, který bude hrát významnou roli i pro nás, podnikatele. Pokud se bude dařit inovativním firmám, brzy se přidají i ty ostatní. Výkonnost českého průmyslu je na hranici svých možností, bez strukturálních změn je však potenciál dalšího rozvoje omezený. Takováto změna v rámci republiky by trvala věčnost, já se pokusím v následujících minimálně třech letech zahájit tyto strukturální změny na jižní Moravě. 
 
Samozřejmě budeme i nadále rozvíjet Centrum mezinárodního obchodu, INDUSTRY CLUSTER 4.0 či Kontakt-Kontrakt, neboť to jsou velmi vhodné nástroje pro uvedené změny a pokusíme se o realizaci zamýšlené továrny budoucnosti. Určitě budeme pokračovat v dalších vámi oblíbených akcích, jakými jsou podnikatelská setkání, zahraniční mise, akce b2b, vzdělávání či podnikatelský retroples.
 
Kolegyně, kolegové, v následujících 3 letech hodláme vybudovat ještě silnější a vlivnější komoru plnou aktivních a úspěšných firem, které vědí, co chtějí a vědí, že jim v tom právě jejich komora vždy pomůže.
 
Těším se na práci a spolupráci s vámi!
 
Ladislav Chodák
Máme nový vzdělávací projekt, zapojte se!
AKTUÁLNĚ
6. března 2016 proběhlo Shromáždění delegátů RHK Brno, které mimo jiné zvolilo nové představenstvo. Podívejte se na video.
VZDĚLÁVACÍ AKCE
Na seminář s vynikajícím lektorem Vás zveme 24. března 2017. 
OBCHODNÍ MISE
Máte zájem navázat nové kontakty ve Lvovské oblasti? Zvažujeme ve spolupráci s JMK uspořádat obchodní misi do tohoto regionu. Dejte nám vědět, že Vás tato mise zajímá.
 
INOVAČNÍ AUDIT
V současné době realizujeme ve spolupráci s klastrem tzv. inovační audity s ohledem na téma Průmyslu 4.0. Přihlaste svoji firmu.
PŘEDNÁŠKA
Dovolujeme si Vás pozvat na unikátní přednášku Prof. Prohorova na téma Ruský management.
VZDĚLÁVACÍ AKCE
Zveme Vás na specializovaný občanskoprávní kurz zaměřený na detail právní úpravy a judikatury k otázkám kontraktace, rámcových smluv, obchodních podmínek...
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size