Kontakty, kontakty a pak hned kontrakty!

 
Kontakty, kontakty a pak hned kontrakty!
Vážené dámy, Vážení pánové,
 
sice pomalu, ale přece jen nezadržitelně se blíží letošní Mezinárodní strojírenský veletrh a s ním náš oblíbený, léty prověřený Kontakt - Kontrakt, i letos určený pro všechny firmy z oblasti strojírenství, automatizace ... Koukněte na přihlášené firmy, zvažte, zda potřebujete nové kontakty a zakázky a  zaregistrujte se.
Pokud jste zjistili, že Vaše firma nesplňuje požadovaná kritéria, je právě pro Vás určena Kooperační burza, která proběhne 2. 6. na komoře, registrované firmy najdete zde, přihlášku tady.
 
V soutěži z minulého týdne vyhrál pan Lubomír Němec, jednatel firmy VA TECH WABAG Brno spol. s r.o., zůstaňte na příjmu, jedeme dál! Vypadají porady ve Vašich firmách také tak? Koukejte.
 
Čenda
SEMINÁŘ
Zajímá Vás budoucnost technického vzdělávání v JMK? Přijďte diskutovat s hejtmanem JMK Bohumilem Šimkem, představiteli významných firem i řediteli odborných škol, 19. 6. od 14:00.
SEMINÁŘ
Víte, co je to startup?  A kdo je to andělský investor? Zvažovali jste, že byste se sami stali investory do mladých společností se skvělým potenciálem?
OBCHODNÍ MISE
O jaký typ prezentace v zahraničí máte zájem, které trhy považujete v rámci svého oboru za nejperspektivnější, popř. jakou nejčastěji volíte cestu pro pronikání na zahraniční trhy?
SEMINÁŘ
Seminář pro všechny, kdo si chtějí optimalizovat svůj příjem po odchodu do důchodu. Nezapomeňte, že vše je třeba začít řešit včas!
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size