Pohoda!

 
Pohoda!
Vážené dámy, Vážení pánové,
 
tak snad teď alespoň na chvíli zastavíme zeměkouli a vysmějeme se času a outlookovému diáři do obličeje, čili poslední předprázdninový zpravodaj je zde. 
 
Náš provoz bude během prázdnin sice trochu omezen, ale vždy u nás někdo bude na značce, hlavně se nezapomeňte registrovat na naše poprázdninové akce, určitě si vyberete, připravujeme 
Přejeme krásné slunečné prázdniny a na náš zpravodaj se můžete opět těšit 11. srpna 2017, užijte si dovolenou  a na viděnou v září.
Čenda
OBCHODNÍ MISE
Hledáte nové odběratele, dodavatele, kooperační partnery či uvažujete o rozšíření svých aktivit do zahraničí? Zapojte se do podnikatelských misí. 
ČLENOVÉ PRO ČLENY
Členská firma Svitap nabízí  jedinečnou možnost koupě značkových dek z mikrovlákna OVEČKA nyní 2 kusy za cenu jednoho kusu 727,-Kč.
KURZ
Chcete rozvíjer exportní potenciál Vaší firmy? Přihlaste své zaměstnance na kurz Manažer mezinárodního obchodu, umožníte jim načerpat vědomosti a zkušenosti od lektorů z praxe.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size