V hájemství ozubeného kolečka
Vážené dámy, Vážení pánové,
 
před námi je nejdůležitější brněnská veletržní akce roku Mezinárodní strojírenský veletrh, každý kdo v českém průmyslu a technologiích něco znamená, musí do Brna. I my při této klíčové akci budeme tvrdit muziku, již tradičně na Vás čeká stánek akce Kontakt-Kontrakt v pavilonu A2. V letošním roce se jeho nabídky rozhodlo využít neuvěřitelných 266 firem z celého světa. Připravena je také celá řada zajímavých doprovodných aktivit a my se těšíme na setkání s Vámi.
Vrátili jsme ze Stavangeru. Norsko je pro Středoevropana svéráznou zemí a já na každém kroku musel myslet na norského epika Larse Saabyeho Christensena. Text jeho románu Poloviční bratr jsem hltal jako smyslů zbavený a na straně 558 mě přepadl pocit prázdnoty a marnosti. Chtěl jsem číst dál a dál, ale byl tam už jen přebal.
 
Kšeftu zdar, dlouhodobému zvlášť!
 
Čenda
WORKSHOP
Přijďte se informovat jak legální cestou získat zaměstnance ze zahraničí. Seznámíme Vás také s právními předpisy, kterými se zaměstnávání cizinců řídí.
PRO EXPORT
Pro Váš export
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky a pozvánky na akce pro začínající nebo zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho e-zpravodaje Centra mezinárodního obchodu.
 
SEMINÁŘ
Nejsou lidi!
Buďte mezi těmi, kdo už tohle nemusí říkat.
Chcete vědět, jak nejlépe přitáhnout a udržet výkonné lidi? Pak nesmíte 14. listopadu chybět na přednášce od profesionálů pro RHK.
KONFERENCE
V rámci konference, která je součástí doprovodného programu MSV, Vás čeká velmi zajímavý půldenní program, věnovaný praktickému využívání nejmodernějších robotů ve výrobě.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size